Trøje til min søster…

Som jeg fortalte for et stykke tid siden, så har min søster fødselsdag i slutningen af april. Jeg havde besluttet mig for at strikke en trøje eller cardigan til hende. Men hun skulle selv være med til at vælge model og farve. Derfor fik hun en før-gave.

Min søster besluttede sig for model Granite fra Isager i råhvid. Jeg har valgt alternative garner til modellen. Jeg  har bestilt Supersoft fra Holst samt Yndlingsgarnet fra Rasmilla. Garnet er kommet, og jeg skal derfor i gang med strikkeprøver for at sikre mig, at det endelige resultat bliver, som det skal.

 

16 kommentarer til “Trøje til min søster…”

 • Det bliver spændende – det er en virkelig lækker model, så mon ikke det bliver et hit! Jeg tror snart jeg må prøve at finde et projekt, som jeg kan prøve at strikke i Supersoft. Der er så mange smukke farver, og så er prisen jo helt fantastisk.

 • Losarinas mor:

  Åh- du er en dejlig søster ! Den er jo smuk !

 • unikarina:

  Tak Losarinas mor – det er en smuk model til min dejlige søster.

  Louise: Jeg glæder mig også til at komme igang med at strikke den. Supersoft er et dejligt garn – i smukke farver og god kvalitet. Og prisen er rigtig god… Skynd dig at få købt noget Supersoft, så du kan får prøvet det af ;o)

 • Det er en super flot model din søster har valgt, hvor er hun heldig :)

 • Hvor er hun heldig at have dig til søster :) Og hvor er blusen skøn. God strikkelyst.

 • Sonnie:

  Jeg er nødt til at sige det igen, det er bare sådan en god og super sød gave. – og fed model hun har valgt.
  Rigtig god strikkelyst

 • unikarina:

  mette b: Det er en skøn model, som hun har valgt. Jeg regner med at den også skal indgå i min egen samling.

  Sonnie: Jeg glæder mig til at strikke den – og ikke mindst at give den til hende.

 • inge:

  Fantastisk sød model og ikke mindst søster. En skam at det er så svært at få fat i de modeller uden at købe garnet, når man nu har et dejligt lager af Supersoft.

 • …uha, jeg gad godt være din søster. Godt garnvalg!

 • birgitte:

  Heldig søster, du har ;0) KH. Birgitte

 • Vivian:

  Først liiiiige i dag fundet din lækre blog – fantastisk lækkert strik til din søster. Jeg undres, hvordan du har opskrift UDEN det medfølgende garn??

  Tillykke med det færdige resultat – SUPER!!

 • unikarina:

  Vivian: Tak – og velkommen til. Først havde jeg en opskrift fra en veninden, som havde forsøgt at strikke modellen. Men den var fyldt med fejl. Så købte jeg bogen Amimono Knit collection Spring /Summer 2009.

  Inge: Opskriften kan købes uden garn – den er i bogen Amimono Knit collection Spring/Summer 2009. Den kan købes på Amimonos hjemmeside.

 • Jane:

  Hej. Vil høre om du fik strikket denne flotte model uden problemer (du skrev jo en veninde havde opgivet pga. fejl) Fandt du ud af det el. er der reelt fejl i opskriften. Jeg er i gang med at strikke 2 modeller fra H. Isagers nye collection 2010. Opskriftshæfte med både voksen og børnemodeller. Rigtig flotte og moderigtige modeller men min erfaring er at man virkelig skal være en garvet strikker for at komme igennem de fleste Isager opskrifter. Man skal kun strikke de modeller hvis man kan li strikkemæssige udfordringer :-)) og det sikkert godt hjernegymnastik.

  Jeg er en garvet strikker men disse opskrifter volder mig indimellem store frustrationer, men jeg bor i Århus og kan jo gå ind i Isager butikken her og få lidt hjælp.

  Helga Isager(eller hendes mor) har lukket sin butik AMIMONO i KBH. og Marinanne Isager har solgt butikken her i Århus til Charlotte Tønnerup (tror jeg hun hedder).Hun forhandler stadig garn til Isager (mor/datter opskrifterne).

  Kunne godt tænke mig selv at få sådan en side op at stå. Synes det er spændende at se andres håndarbejder og vil tro jeg også vil synes det ville være dejligt med lidt kommentarer osv. til det man sidder og laver.

  Jeg kigger forbi en anden gang – helt sikkert.

 • unikarina:

  Jane: Det var mig som havde problemer med opskriften, da jeg havde første udgave af opskriften. Den er blevet rettet til, så der skulle ikke være fejl. Desuden så har jeg anvendt et alternativ garn, hvilket betød, at jeg har udregnet modellen efter garnet – samt min søsters størrelse. God strikkefornøjelse med de projekter som du har gang i – og god fornøjelse hvis du starter din egen side op.

 • Pandaen:

  Hej Unikarina! :)
  Nu ved jeg det er noget tid siden du slog denne tråd op, men jeg sidder selv med hæftet og har læææænge ville igang med granite – eneste problem var den høje pris for Isagergarn. Så jeg er selvfølgelig helt vild dine garnvalg, men hvordan blev det færdige resultat?? Er det godt :)

 • unikarina:

  Pandaen: Jeg er vild med mit garnvalg – det er blevet SÅ lækkert. Det færdige resultat er supergodt. Så prøv du bare denne kombination af – men husk strikkeprøve og evt. tilpas mønstret…. God fornøjelse

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut