Separation…

Ikke så alvorligt, som det måske lyder. Jeg har konkluderet, at jeg kan teknikken med at strikke begge ærmer på én gang. Det er smart – men lige nu går der for meget strikketeknik i det – og alt for lidt strikkeglæde.

 

Derfor har jeg valgt at separere mine ærmer.  Jeg vælger strikkeglæden fremfor teknikken. Så nu strikkes der ét ærme ad gangen – dog stadig med magic loop.

Jeg ved godt, at det ikke bliver i denne omgang, at jeg prøver suset med at have begge ærmer færdige på én gang. Jeg prøver måske igen, når der ikke strikkes på pind 3mm.

 

Mens jeg flyttede maskerne fra den ene pind til den anden – så kunne jeg jo godt kigge lidt på det, som er strikket – og som skal pyntes med knapper. Jeg tror, at det ender med de smukke keramikknapper fra Birthe Sahl.

 

Tror I ikke, at den smukke grønne farve vil have godt af selskab af mere grønt, lilla, gult og orange?

 

12 kommentarer til “Separation…”

 • Jeg tror, du som sædvanelig har ret i dine antagelser mht. valg af farver til strik og tilbehør. Meget flot og lækker!!

 • Bodil:

  WAUW,det ser bare så SMUKT ud…jo det grønne har bestemt godt af selskab af de smukke keramikknapper i grøn, gul og orange :-)

 • Lis:

  De knapper ser ud som om de netop var lavet til din cardigan. Smukt og sikkert lavet, som altid.

  Jeg elsker at strikke begge ærmer på samme tid, for så er jeg færdig, men kan også godt følge dig i anskuelsen af “arbejde eller fornøjelse”.
  Det er egentligt sjovt, som ens opfattelse kan ændre sig, fordi en anden prøver og kommer ud med et andet resultat, for lige nu koger min hjerne: Skal den næste monstro strikkes med et ærme ad gangen ? Jeg ved det ikke, nu får vi se.

  Men et er sikkert: Det bliver en smuk cardigan..

  Kh. Lis

 • To ærmer på en gang tror jeg ikke ligger til mig :0) men hold da op den bliver vildt flot.

 • Ulla Røjkjær:

  Strikkeglæde frem for alt. Det er aller vigtigst.
  Jeg synes helt sikkert at du skal vælge de skønne flerfarveknapper til den frækkegrønne…

 • Gitte:

  Som altid,meget smukt fra din hånd,selv ville jeg foretrække at strikke begge ærmer på eén gang og så nyde at strikke resten af blusen,ellers ville jeg vist få mange enærmede bluser :)

 • Igen.. jeg er så vild med den farve og trøjen er et perfekt valg :-) Du kan jo et eller andet med valg til detaljerne, og knapperne virker godt syntes jeg.

  Jeg ønsker mig garn i samme farve gør jeg ;))

 • Jane:

  Helt sikkert. Knapperne er perfekte til troejen. Jeg er selv i mit foerste to-aerme forsoeg og jeg slaas noget med snore og smmenfiltrede wirer. Tid og oevelse vil vise om teknikken er en succes. Lige nu tvivler jeg – ligesom dig.

 • Pia:

  dejligt at møde en som har sammen overbevisning, men jeg troede du var den de skulle overbevise mig …

 • Gitte:

  Jeg er helt stemt for din cardi med knapper i sjove farver. Den vil da sætte lidt kulør på en ellers trist efterårsdag…
  Som du har jeg forsøgt mig med strik to-på-en-gang. Det bliver aldrig min favorit, og da jeg forsøgte mig med strømper på den facon, gik det så laaangsomt, at jeg helt mistede glæden ved at strikke. Og strikkeglæden er og bliver det vigtigste. Nu har jeg konkluderet, at jeg bare er en gammel krage, som må blive ved at strikke strømper på 4 (5….) pinde, for så går det kvikt.
  Magic loop ville jeg ønske, at jeg havde lært fra starten, men når man først er blevet rimelig habil strikker på “gammeldags” måder, så kræver det noget at skrifte metode.

 • […] valgte jo at droppe projektet med 2 ærmer på én gang. Jeg valgte nemlig strikkeglæden. Jeg vil dog kort indrømme, at nu hvor det er lige ved – […]

 • God ide. Det skal være sjovt at strikke. Og knapperne er skønne mod det grønne :)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut