Om at være på forkant…

Og at holde tungen lige i munden. Der skal nemlig laves forkanter på Folklore cardiganen. Modellen er strikket på rundpind. Det betyder, at jeg skal klippe trøjen op for at kunne strikke forkanter. Det er en udfordring – jeg har nemlig ikke klippet et stykke hjemmestrik op før. Men nu var det nu. 

Folklore forkanterJeg syede først i hånden en farvet tråd, så jeg havde noget at sigte efter, når jeg skulle sy på maskinen. Der blev syet frem og tilbage på maskinen – med stor koncentration, for det skulle være lige. Og jeg skulle være sikker på at jeg havde fanget alle trådender.

Så kom det store øjeblik, hvor der skulle klippes! Jeg trak vejret dybt ind, holdt det, klippede – og det gik godt. Jeg overlockede kanterne for lige at være sikker! Men det er ikke nødvendigt. Anne har lavet en opskrift, hvor man på forkanten laver en belægning, som skjuler kanten. En meget smuk detalje.

I skrivende stund er Folklore cardiganen i vaskemaskinen – og jeg glæder mig til at se det endelige resultat. Jeg fornemmer allerede nu, at det bliver en farvorit!

 

 

 

En kommentar til “Om at være på forkant…”

  • uhh, det må kræve nerver af stål at klippe i strikketøjet – jeg er ikke nået dertil endnu. Flot bliver cardiganen ihvertald. Tak for tippet om ikke at klippe enderne af før efter vask, det råd er lagret hos mig :-)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank