Nyt på pindene…

Mens jeg strikker strikkeprøver i den råhvide uld – så er jeg gået i gang med “Topstykke”fra Geilsk. Jeg har længe sukket efter denne model. Jeg har forsøgt at overtale min moster til at strikke den for mig – uden held. Måske er det godt – for jeg tror, at jeg vil føle større tilfredsstillelse ved at have strikket den selv.

Billedet TV er lånt fra Geilsk

 

Men jeg havde lidt start vanskeligheder – fordi jeg var lidt fatsvag. Men så er det jo godt, at mosteren godt gider at svare på spørgsmål, når hun ikke vil strikke!!!

 

Mit Topstykke bliver i Supersoft i den lækre farve Damask. Jeg elsker den farve…

 

11 kommentarer til “Nyt på pindene…”

 • Kirsten:

  Hej Karina

  Jeg ved jo du selv kan strikke, og jeg vil altid gerne hjælpe når det brænder på, men tænk på hvor mange jeg har strikket af den model 5 stk. jeg strikker miss bezzy lige nu også fra Geilsk, den tror jeg også at jeg bliver glad for.

  Knus din moster Kirsten

 • Kathrine:

  Det topstykke har jeg også kigget på mange gange – den er rigtig fin! Glæder mig meget til at se dit når det er færdigt. God weekend! Kh. Kathrine

 • Helle Jescika:

  Jeg købte den til mig selv og min mor forrig år til jul. Jeg opgav, nok mest fordi jeg var en smule stresset på det tidspunkt. Den voldte min mor lidt besvær. Men både hende og hende der strikkede for mig sagde at det lige var indtil man kan se “folderne” begynder at tage form, så kommer logikken. Jeg er rigtig glad for at bruge den.
  God fornøjelse

 • Jeg måtte opgive og lade en anden strikke den, og blev ikke glad for den , så den er vidre :0) håber din bliver god og du bliver glad for den.

 • Hvor er den flot. Jeg glæder mig til at se den tage form :)

 • unikarina:

  Moster: Jeg tror også at jeg bliver mest glad for den, når jeg selv har strikket den… Men du må snart kunne strikke den i søvne.

  Kathrine: Den er superflot – og jeg glæder mig til den er færdig. God weekend til dig også…

  Helle: Jeg havde startvanskeligheder, fordi jeg ikke læste hvad der stod! Men så har min moster heldigvis stor erfaring med den…

  Violykke: Hvor ærgerligt. Jeg håber den bliver et hit…

  mette b: Den er nemlig flot og elegant…

 • Joan:

  Jeg har slået op til den for en måned siden i str 4 år.Strikket den første omgang…og det var det. Nogen fortalte mig at starten var svær, og så tabte jeg modet. Og hvor er det da dumt. Måske jeg skulle prøve at fortsætte. Håber det lykkes for dig. Hilsen joan M.

 • unikarina:

  Joan: Den er ikke så svær når man er kommet igang. Jeg håber du finder modet og kommer i gang igen, for den er utrolig flot, når dene r færdig!

 • […] strikker lystigt på mit Topstykke. Nu har jeg fået strikket “overstykket” – og skal nu i gang med […]

 • Jeg er sørme også i gang med at strikke den fantastisk flotte “topstykke”…
  Jeg er dog gået lidt i stå, nu hvor jeg er nået til det stykke som bare går rundt og rundt i det samme ;o)
  Det sker desværre nogle gange, når det går hen og bliver ensformigt, at jeg mister interessen en smule. Men jeg skal nok blive færdig med den, så den forhåbentlig kan blive brugt godt og grundigt hele vinteren..

 • […] drejer sig om mit Topstykke i den smukkeste lilla farve. Det er et stykke utrolig smukt strik. Men hold fast der er […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut