Imens…

Jeg er i gang med at strikke Line Break sjalet. Det tegner godt – og nu kører det derudad, for jeg vil gerne snart være færdig. Det bliver så lækkert og smukt. Jeg glæder mig til at slynge det om halsen/skuldrene. Men…

 

For der er et men! I går finder jeg så ud af, at der er en fejl. Ikke en stor fejl – og sikkert kun mig, som kan se den. Men den er der. Jeg taler lidt med mig selv, om jeg skal pille op og rette. Vi taler ikke om voldsomt mange rækker – men en masse masker, som skal samles op. Eller skal jeg bare lade det passere – altså vende det døve øje til? 

 

 

Imens jeg taler videre med mig selv,  tager jeg i Ikea samt Stof & Stil og finder lidt til projektlisten til den kommende uge, hvor jeg har ferie.

 

Hvad synes du? Ville du pille op? Eller vil du vende det døve øje til?

 

25 kommentarer til “Imens…”

 • Tina:

  Sådan en lille bitte fejl kalder jeg selv for en tv-fejl;-) for det er jo ofte bare fordi man er uopmærksom. Jeg ville bestemt lade den lille fejl leve sit eget liv. Trøjer fra min ungdom er sjovest med fejl!! Min mormor var turbostrikker og gerne i mønster så det gjorde nærmest trøjen unik på en helt særlig måde når der var en fejl!!

 • AnneH:

  Det ville jeg glemme ALT om og i stedet se frem til de nye projekter. Jeg ville ikke hænge mig i ubetydelige “specialiteter”, det er en af charmerende ved håndarbejdet i øvrigt laver du nogle vildt smukke ting :-)

 • Anne:

  Jeg tror jeg ville vende det blinde øje til – kreativ frihed måske? Selvom det nok alligevel ville irritere mig, ville jeg være for doven til at rette sådan en lille fejl.

 • Bodil:

  Jeg synes du skal fejlen være og dermed slippe for alt besværet. For mig at se er den endda på et “heldigt” sted…og næsten ikke til at se ;-) Håber du snart kan svøbe dig i det superfede sjal :-)

  Min mor lærte mig at der i et håndarbejde skal være en fejl, derved kan man netop se at det er et HÅNDARBEJDE…men no matter what, det er dig der skal leve med det…så det er dig der må vælge hvad du føler for.

  Rigtig god ferie til dig….her lakker den mod enden!

 • Pia:

  Jeg er ligeledes igang med at strikke Line break sjalet og har lavet den samme lille fejl, jeg har valgt ikke at rette den… Det er iøvrigt rigtig sjovt at strikke og jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

 • Hvis du ikke havde markeret området med den lillebitte utidighed havde jeg ikke anet den var der:))
  Strik videre

 • Jeg har gjort op med mig selv at det ikke kan betale sig at pille op hver gang. Jeg ville lade fejlen leve, den er der ingen der lægger mærke til, og det kommer jo ikke til at betyde noget for tørklædets lækkerhed at du ‘hopper over’. Jeg er spændt på at se hvilke projekter, du har provianteret til :-)

 • Jamen du godeste Karina, livet er alt for kort til at rette de små fejl. Den der er der ingen der opdager, og når det engang er færdigt ville du skulle lede meget for at finde den fejl igen. Strik videre!
  Det ser lækkert ud… :-)

 • Conny:

  Jeg ville fint kunne leve med det – men hvis du tænker på fejlen, hver eneste gang du får fat i sjalet, kan du lige så godt pille op nu – det må handle om mavefornemmelse :)

 • ..hmm.. indtil nu er jeg så den første, der her i kommentarerne vil sige: pil op :-)
  Medmindre du er 100 % sikker på den ikke vil irritere dig. For hvis fejlen vil irritere dig fremover, er det jo ikke meget arbejde, lige at trevle op og samle maskerne op igen :-)

 • Ja man må jo gøre op med sig selv om man “leve” med det . . .
  Hvis det er noget der vil irritere hver gang du har det på, er det jo super ærgerligt, men ellers ville jeg nok syntes, det var en lille fejl – jeg godt ku’ leve med ;0)
  Go’ fornøjelse med by-turen fra en der nyder de sidste ferie-dage

 • Den bette fejl skal blive. Kun du ved den er der og du vil jo altid kunne genkende dit sjal :)

 • Lis:

  Jeg følger også heppekoret: Lad den “lille fejl” være. Det er kun dig der kan se fejlen.

  Det er dog i sidste ende dig der er bossen og skal afgører om fejlen til at leve med.

  God inspirationstur ude i byen.

  Kh. Lis

 • Ann Marie:

  Jeg vil trævle det op igen. Når du allerede har dine øjne på det nu og ikke kan lade det være, så vil det uværlig pine dig for eftertiden. Det tager at kort øjeblik at lave det om, men fejlen vil være der forevigt. Jeg trævler altid det op igen for mine øjne vil altid ende hvor fejlen er, og det er spild af gode livs øjeblikke at lade sig distrahere af en fejl som er nem at rette.

 • Susanne:

  Jeg ville klart pille op, Du ved fejlen er der og den vil du tænke på hver gang du tager sjalet frem. Så for den fremtidige sjælefred . pil op ;)

 • Majken:

  Ud fra hvad jeg kan fornemme ud fra det du ellers skriver her på siden, så pil det op og ret fejlen. Jeg tror, at du vil blive irriteret, og når sjalet har været færdigt et stykke tid vil du alligevel bestemme dig for at pille op og rette fejlen, fordi du ser den hver gang du ser på sjalet. Men det er bare min fortolkning af din beskrivelse af de mange fine projekter du laver. Jeg kan ikke huske en eneste gang jeg har læst at du har lavet en fejl, som du ikke har rettet. Så pil op, og brug den smule tid ekstra :)

 • Ann-Grete:

  Hej Karina, selv ikke Vor Herre er fejlfri. Strik du bare videre og nyd det.

 • Tænker også at du nok vil irritere dig over fejlen, hver gang du bruger sjalet….men men men…..sådan plejer jeg selv at have det, at så glemmer jeg alligevel ALT om den dumme fejl, når tingene kommer i brug, for så er man allerede videre til det næste projekt….. Så pyt da med det bette ekstre hul :-)

 • Mona:

  Ja, jeg ville pille op. Vores håndarbejde er jo netop ikke produktion. Det må gerne tage tid, handler ikke om at få produceret noget på kort tid. Det er processen og de unikke skønne ting, der kommer ud af det. At du har fejlen gør at du resten af tiden du strikke vil tænke over om du skulle have lavet det om. Selvfølgelig kan du leve med sådan en lille fejl, hvis du havde opdaget det når sjalet var færdigt. Men nu du har fokus på den, så vil både glæden ved processen og det færdige produkt blive påvirket. Du skal ikke være færdig på tid. Trævl op!
  Kærlige strikkehilsner
  Mona

 • Solveig:

  Jeg ville trevle op! Jeg ender altid med at pille det hele fra hinanden for at rette selv små fejl. Og min mavefornemmelse er altid meget meget bedre, når der igen er pænt og regelmæssigt.
  Det er forbandet irriterende hver eneste gang, men det er altid timerne værd!
  Solveig

 • unikarina:

  Tak alle for jeres tilbagemeldinger. Der er meget delte meninger… Men jeg valgte at trævle op. Den lille fejl generede mit øje – og det var rettet på mindre end 10 minutter! Jeg har det godt i maven igen – så det var det rigtige valg for mig.

 • Bodil Hersom:

  Hej.
  Hvis det var mit sjal ville jeg hæfte og trække en lille stump af garnet gennem den enkelte maske, stramme lidt til og hæfte usynligt på bagsiden igen.
  Så vil du ikke kunne finde det bag efter.
  Snyd – ja – og hvad så!
  Held og lykke med sjalet uanset.

 • […] « Imens… […]

 • unikarina:

  Bodil: Sjovt jeg havde tænkt samme tanke – men jeg valgt at pille op. Det tog ikke så lang tid – og mavefornemmelsen er god igen.

 • Pernille Bentzon:

  Jeg tror helt bestem jeg ville kalde den et indslag fra den kunstneriske frihed ;-)Forskellen på vi mennesker og maskinerne er præcist at det er tilladt at være knap så fejlfri, fordi vi gør tingene på vores egen måde…

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut