Grønne nuancer…

Forrige weekend købte jeg det smukkeste håndfarvet garn. Jeg har rørt ved det, hver gang jeg er gået forbi det. Farven er smuk – og ulden dejlig blødt. Men jeg var besluttet på, at der skulle ske noget med garnet. Det skulle ikke bare ligge og være smuk. Det skal strikkes op – og blive endnu smukkere.

 

Jeg har valgt et enkelt, smukt sjal – som jeg har strikket før i håndfarvet garn. Men det er så smukt, at det sagtens tåler en gentagelse.

 

 

Jeg synes, at garnvinden er et smukt stykke værktøj. Det er desværre ikke mit – men svigerindens. Hun låner det gladeligt til mig. Jeg er vild med garnvindens enkelhed, og alligevel er den så kompliceret. Jeg synes, at det er smukt i funktion.

 

Sjalet gøres klar til at blive frokoststrik – det andet blev jo hurtig trævlet op. Så der skal noget nyt med til frokostpausen.

 

Jeg glæder mig til at se det endelige sjal. Jeg ved, hvor smukt det er i den grå udgave. Jeg glæder mig til at se, hvor forskellige de bliver. Uanset hvad så er jeg sikker på, at den grønne udgave også vil blive brugt meget.

 

7 kommentarer til “Grønne nuancer…”

 • Ulla Røjkjær:

  Det er en skøn garnvinder. Jeg er selv den heldige ejer af en magen til. Jeg vil tro den er over 20 år gammel og arbejder upåklageligt for mig.

  At strikke Line Break af det smukke garn kan kun blive en succes er jeg sikker på.

 • Lis:

  Det er også en skøn farve du har købt. Frokost strik, er også en god ting, men pas på, det kan jo gå ud over pausens længde, hvis du lige skal nå en pind mere !!

  Kh. Lis

 • Jane:

  Det bliver uden tvivl mindst lige så lækkert som den grå version. Sjalet står også på min Wish-to-Knit liste. En dag kaster jeg mig også ud i projektet, og mit skal (selvfølgeligt) være gråt. Rigtig god fornøjelse med din smukke grønne. Hvordan går set forøvrigt med skulderen din?

 • lige min farve ♥

 • unikarina:

  Ulla: Garnvinderen er så smuk i sig selv – jeg gad godt at den var min!

  Lis: Jeg skal nok passe på at pauserne ikke bliver for lange. Måske jeg skal sætte et minutur til :o)

  Jane: Jeg har også på fornemmelsen at den bliver lige så lækker som den grå. Det går fremad med skulderen – jeg skal bare huske at vedligeholde træningen.

  Merete: Den er også meget smuk…

 • Majbritt:

  Garnvinden bliver ikke din, søde Karina, men du må natuligvis låne den så tit du har brug for den :o)
  Jeg tror faktisk at den garnvinde også er over 20 år gammel. Købte den da jeg spandt en del. Nyttig har den været mange gange i årenes løb.

 • unikarina:

  Majbritt: Jeg er superglad for at må låne den – men jeg drømmer om min egen på et tidspunkt. så hold gerne øje i genbrug

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut