Gårsdagens resultater…

I går havde jeg en skøn dag i det kreative værksted. Jeg fik lavet en masse kreativt – og noget er muligt at dele med jer nu. Andet må vente til de er landet hos de nye ejermænd! Noget stadig i proces.

 

Jeg skrev, at jeg havde et stykke slatten strik, som skulle gøres spændende og nyttigt, samt at det skulle tilføjes et strejf af grønt. Flere gættede på en valket taske – og det er ikke helt forkert. Det blev til en valket PC-taske.

Sort PC sleeve med grønne detaljer

 

Pc sleeven smyger sig om min arbejdscomputer – og den lukkes med et stykke grønt elastik og en knap, som er syet på med grønt. Den sikrer, at computeren ikke får ridser og buler. Jeg har skrevet notater – og dem har jeg styr på, hvor er, så der er en guide på vej.

 

Men jeg skulle jo også have noget at bære min computer i. Derfor syede jeg en PC taske.

Sorte og hvide striber krydret med grønt foer og stikning. Helt enkelt – blot med en lomme udvendigt med plads til strømforsyningen eller en notesbog. Her kommer der også en guide… Jeg skal bare lige have flettet billeder og tekst sammen.

 

Når jeg drager på arbejde – så ser det sådan her ud…

Knitting Bitch taskenholder styr på pung, nøgler og andre nødvendigheder – og nu matcher computeren med den nye PC sleeve og taske. Der er en sammenhæng mellem farver, detaljer som striber og grønne stikninger samt enkelthed.

 

Jeg vil lege lidt videre i det kreative værksted – for jeg har lige fået foræret et par timers alene-hjemme-tid mere. Håber at I hver især nyder dagen – alene eller sammen!

 

2 kommentarer til “Gårsdagens resultater…”

  • Hvor ER det bare blevet flot – både det valkede etui og tasken. Jeg er meget begejstret for dit stilrene udtryk, som er en meget stor inspirationskilde. Tak fordi du deler.
    Nyd en ekstra krea-dag. Jeg tager en tur på Lake Michigan og i Sears Tower. Det lyder spektakulært, hvilket det også er; men trods det, kunne jeg også ønske mig et par kreative timer ved symaskinen ;o)

    Nyd dagen! Jane

  • […] « Gårsdagens resultater… […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut