Der blev lidt stille…

Der blev lidt stille her  i ugens løb. Jeg blev nemlig snigløbet af en gang feber mandag aften – og jeg var sofaens faste gæst resten af ugen. Jeg har egentlig altid troet, at jeg boede i et stille kvarter. At der ikke skete noget som helst i løbet af dagen. Men jeg tog fejl.

 

Jeg trængte til at sove – søvn gør godt for feber og ubehag.  Når jeg har feber, drømmer  jeg meget og bliver nemt vækket. I denne uge skulle der graves ud til et nyt hus lige overfor. Der blev gravet ledninger ned til TV-kiggeri. Der blev fejet gader. Der blev leveret varer i store lastbiler. Der bliver tjekket om ledninger var gravet rigtigt ned med meget langsomt kørende bil. Der blevet gravet lidt mere. Der blev tømt skraldespande. Posten lavede hjulspænd i gruset i vores indkørsel. Katten hoppede ind og ud af kattelemmen i pendulfart.  Dagplejemorens børn “larmede” udenfor. Faktisk var der rigtig meget larmende liv. Eller også føles det bare mere larmende, når man er feberramt og trænger til ro.

 

Fredag aften drømte jeg så om en hel nats søvn til lørdag. Jeg blev klogere. Afrodite stod for underholdningen kl. 02.30. Hun moslede rundt med noget – og da jeg fik tændt lyset, så kunne jeg se, at hun legede med en mus! Heldigvis var den død. Jeg kunne lige se, at jeg skulle på musejagt midt nat. Nå men tilbage i seng igen, var det svært at falde i søvn igen. Normalt har jeg et meget godt sovehjerte og falder hurtigt i søvn igen. Jeg overvejede kort at så op – men så ville lørdagen blive ekstrem lang.

 

Dagen i dag er der heldigvis plads til stilhed og langsommelighed. Der pusles med nogle hemmelige gaver. Der slappes af. Der nydes at solen er fremme og forsøger at komme igennem vinduerne.

 

Ha’ en god dag…

 

4 kommentarer til “Der blev lidt stille…”

  • Conny:

    God bedring :) – og godt, at musen var død, kan heller ikke klare den slags pelsdyr

  • Rigtig god bedring Karina. Håber det værste (både feber og larm) er overstået og normaliteten igen kan indfinde sig. Jeg deler behovet for en dag i langsommelighed. Efter gårsdagens fantastiske julemarked slapper jeg af med så lidt gøremål som muligt. Nyder sommerlige 32 grader, drikker kaffe og iskoldt vand og tager på tur i Blogland.
    Nyd din weekend i langsommelighedens og hemmelighedernes tegn.

  • Hej. Jeg håber virkelig, at du nu har det bedre. Dejligt, at kunne læse og lære om alle dine kreative ideer.

  • unikarina:

    Kirsten: Tak – jeg er frisk igen

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
De siger…
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank