Forandringer…

Sidste weekend ryddede jeg op i mit kreative værksted. Jeg havde brug orden, struktur – og omstrukturering. Jeg har nogle lange hylder hen over min lange køkkensektion. Her har der stået smukke glasfade, thehætter og tasker. Et levn fra min tid med webshop. Mit kreative værksted var både værksted – men også her jeg kunne vise mine ting frem, hvis folk havde lyst til at  komme forbi og kigge på varen, inden de købte. Af gammel vane har tingene bare stået der. Det fyldte rummet op – og pyntede.

 

Men nu trængte jeg til noget andet. Jeg tømte derfor hylderne og knagerne. Jeg pakkede tingene væk. Jeg har ryddet op inde i skabene. Jeg har styr på, hvad jeg har. Jeg fandt også noget, som jeg gerne vil dele. Mere herom senere.

 

I forbindelse med mit kreative værksted, har vi et rum, som vi kalder viktualierummet. Her er fryseren, reoler med sylt og marmelade. Her er hylder med stofruller og andre kreative godter. Her stod mine garnkasser også. Disse hentede jeg ind i værkstedet. Jeg havde lyst til at have garnet indenfor rækkevidde – jeg ville gerne kunne kigge på det. Da jeg begyndte at strikke igen for nogle år siden, havde jeg et princip, som hed, at jeg kun købte garn til et projekt. Når projektet var færdigt, kunne jeg købe nyt garn. Men da jeg begyndte at handle meget på nettet, kunne jeg se fordelen ved at købe til flere projekter – og spare porto!!! Det betyder, at jeg har fået et mindre garnlager. Det er stadig overskueligt – dog med plads til mere lækkert garn.

 

 

Efter sortering af garn –  er hylderne blevet fyldt op med garn, bøger og nips.

 

Det er dejlig overskueligt med garnet i de klare kasser.

Jeg har leget med svigerfars dymo.

 

Jeg har fundet mine dekorative stempler frem – tilsat dem lidt smukke hæklenåle, skønne dåser med minder og lys.

 

Der er fundet nyt pynt til vindueskarmene.

 

Skønne frimærkeæsker, som bare er smukke i sig selv.

 

Strikketasken har fået sig en ny krog. Sættekassen er blevet hængt lige. Fagbøger med alt lige fra html-koder, syning, filt, broderi og strik er fundet frem.

 

Jeg har nydt at få ryddet op. Jeg elsker at “nusse” med mine arbejdsredskaber, mit legetøj – min kreative verden. Jeg nyder at se de smukke redskaber – de skaber liv. Jeg har nydt at snuse i mit garn – der er drømt mange nye strikkedrømme. I den ene kasser er der f.eks. følgende farver…

Farverne klæder hinanden så smukt. Det kunne blive til en smuk cardigan, en tunika eller…

 

Jeg nyder den nye energi, som er kommet i mit kreative værksted. Jeg har altid holdt meget af at være her. Jeg føler mig meget hjemme – det er mit. Men det gør jo ikke noget, at man flytter energien – skaber nyt. At man nyder det smukke i ens redskaber.

 

12 kommentarer til “Forandringer…”

 • Bodil:

  Fantastisk…. hvor ser det godt ud, og som du skriver, fyldt af ny energi ;-)

  Dejligt med alt dit garn og YES, de farver matcher bare hinanden super godt og er lige til et af dine fantastiske strikke projekter…det vil blive en fed cardigan eller tunika :-)

 • Tina:

  Hvor lækkert – der strømmer god energi ud af billederne. Hvis det er lige så skønt at være der, er det jo ganske enkelt mumsewow!

 • Lone Mendelgren:

  Hvor ser det lækkert ud.. Dejligt når det er gjort..
  Nogle gange bør man bare gå igang.. For jeg har da for meget af ting jeg aldrig bruger.. æv for en samlermani..

  Håber du fik lysestagen i Aalborg.. Den som var en garnnøgle.. Den vil da lige passe ind..

  Lone

 • unikarina:

  Bodil: Tak for det

  Tina: Der er meget skønt at være her…

  Lone: Tak. Det er nemlig rigtig. Nogle gange skal man bare tage sig sammen. Jeg har ikke købt “garnnøglet” – har kigget på det. Det frister rigtig meget – men der kommer også porto på, så jeg har i første omgang valgt ikke at købe det.

 • Annika:

  Sikke nogle gode kasser!!
  Hvor mon man kan indkøbe sådan nogle??

 • unikarina:

  Anikka: Jeg vil tro, at du skal i Genbrug. Jeg har fået dem af min svigerfar, som samler på frimærker. Her har han købt en masse gamle frimærker, som var i de æsker.

 • Lone Mendelgren:

  jamen kommer du ikke til byen.. så kan du måske få dem til at ha det hjemme …

  Det er så fedt.. jeg har lyst til at få et mere.. det vil være så flotte som par.

  Lone

 • Kirsten Grymer:

  Det er så dejligt at læse på din blog – du kribler af kreativitet og gode ideér – SKØNT AT LÆSE og se de skønne billeder. På min blog kan man også se, at jeg har fået 2 nye køkkenreoler og sat dejlige – farvestrålende ting i – og endelig fået mere plads i skabene. SKØNT.
  Knus Kirsten.

 • unikarina:

  Lone: hvor mærkeligt det end lyder. Jeg kommer aldrig til Aalborg – selv det kun ligger 40 km væk. Jeg tager til Randers, Viborg og Århus!

  Kirsten: Tak…

 • […] år ryddede jeg op i mit garn – og tilfældigt i en kasse var der følgende […]

 • […] fandt farverne til Forårsstriber lidt tilfældigt. Garnet lå nemlig i en kasse, da jeg sidste år ryddede op. Farverne var bare flotte sammen – og jeg viklede farverne om et kort, så jeg kunne fornemme […]

 • […] Det er ikke første gang at jeg tilfældigt bliver inspireret til farvespil i en strik. Jeg fandt nemlig nogle farver på et tidspunkt, hvor jeg ryddede op… […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut