Et nyt kreativ kontor…

I det gamle hus havde jeg luksusudgaven af et kreativt værksted. Vi havde selv renoveret rummet, og jeg havde indrettet det lige præcis, som jeg gerne ville – med masser af kreative muligheder.

Der var et kontorhjørne. Der var et hjørne med masser af skabe til opbevaring, hylder samt vask. I det sidste hjørne var mit store klippebord, som nu lever livet hos Kirsten.

 

Da vi solgte huset – solgte vi også det kreative værksted med. Nu har det en anden funktion. Det har ikke været svært at sige farvel til mit gamle kreative værksted, da tiden er en anden nu. Da vi byggede det, var jeg meget mere aktiv på den kreative front – jeg havde planer, hvor nogle blev ført ud i livet, mens andre blot er i min kreative idébank. Det er helt okay.

 

Vi bor til leje pt. med plads til et kreativt kontor til mig. Jeg har skullet bygge det op igen, da jeg kun havde en bordplade med fra det gamle værksted. Jeg har også sorteret rigtig meget ud af mine kreative ting. Jeg har kigget på, hvilke kreative ting, som jeg arbejder med – og hvilke hører “fortiden” til.

 

Et helt tomt rum at tage hul på…

 

Flytterod…

 

Som sagt så havde jeg kun bordpladen fra det gamle værkested med.

Det står nu her og rummer nemt computeren samt et par symaskiner. Der skal på et tidspunkt lidt lys over land. Lampen står klar til at blive hængt op. Endvidere skal jeg have fundet en skjuler til de mange ledninger, som ligger til venstre og roder.

 

Jeg har planer om at betrække kontorstolen om. Jeg drømmer om sorte og hvide striber.

 

På bordet står en lille samling billeder. Akvarellen har jeg selv malet. Sommerfuglen er kærestens konfirmationsgave. Viklebilledet med grønne nuancer er fra Astrid Skibsted. Tegningen af hunden er ganske særlig – den har min far tegnet tilbage i 1956. Jeg bliver så glad, når jeg kigger på det. Dels fordi det er en glad hund – men fordi det er et dejligt minde af min far. 

 

På modsatte side af bordet står en reol. Den rummer nu alle mine kreative ting. Jeg har virkelig skåret ind til benet – og kunne sikker undvære mere.

 

Lige indenfor døren står en lænestol. Her er der plads til bl.a. den søde, sorte Simba.

Lige over stolen hænger et enkelt billede. Det er et stykke gavepapir fra G-uld, som jeg har hængt op med egetræslister.

 

Og trænger jeg til en lille pause, så er der en skøn udsigt…

 

Et dejligt kreativt kontor med mulighed for mange hyggelige timer.

 

3 kommentarer til “Et nyt kreativ kontor…”

 • Pia:

  Hej Karina.
  Tillykke med det nye hus og det kreative værksted. Hvor ser det dejligt ud med dit nye kreative værksted og lækker udsigt. Glæder mig til at følge hvad der kommer ud af det.
  Hilsen Pia

 • unikarina:

  Pia: Tak. Vi har ikke købt hus – blot lejet et hus indtil vi finder det helt rigtige. Jeg glæder mig også til at få gang i de kreative projekter

 • Bente Nedergaard:

  Tja, det er lidt tankevækkende…..
  Inspiration til kreative processer opstår gennem alle sanser, smuk musik, en dejlig udsigt, lækre materialer. Men akkurat de samme ting kan forstyrre og hindre inspirationen!
  Så må der ryddes op, luges ud, skabes ro for øje og øre…..
  Og så kommer det myldrende igen – mens smilet begynder helt nede i maven :-)
  Rigtig god fornøjelse med dine fremtidige projekter, glæder mig til at blive inspireret af dem! :-)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut