At finde et hjem…

Vi solgte vores hus for et par år siden. Vi ville færre kvadratmetre. Mindre trafikstøj. Naboer indenfor rækkevidde, men ikke for tæt på. Vi ville skov og natur.

Vi har søgt her og der. Der har været muligheder, hvor vi godt kunne se os selv. Men også med nogle forhindringer. Der har været steder, hvor vi bestemt ikke har følt os hjemme, da vi mærkede efter. Vi har været tæt på og meget langt fra.

Vi har været mætte af at lede. Der er også sket en forandring på boligmarkedet, hvor det går meget hurtigt. Vi har forsøgt at finde et hjem, hvor vi kunne føle os tilpasse og have naturen tæt på.

Vi har fundet et hjem på en dejlig naturgrund med gamle træer og bevoksning. En have med muligheder og 2 fredet sten. Vi har fået vores egen eng. Vi har fået en skov, hvor Simba-katten rigtig kan klatre i træer. Vi har fået en gårdhave med en pergola, hvor vi kommer til at få skønne oplevelser.

Vi har også fået et dødsbo. Alt inklusiv. Det betyder, at vi har fået vores eget private loppemarked, hvor vi ikke skal prutte om priserne.

Vi har fået et oprydnings- og renoveringsprojekt. Vi skal bygge videre på nogle rammer, sætte vores eget præg og skabe vores eget hjem.

Det har været en hurtig proces, men alligevel med masser af ventetid. Huset blev sat til salg tirsdag før påske. Kæresten kiggede på huset om onsdagen. Lørdag kiggede vi på det sammen. Tirsdag afgav vi første bud og senere endnu et bud, for vi var ikke ene om at ville dette sted.

Vi har afventet svar på, om vi havde vundet budrunden samt om det var accepteret af sælger. I ventetiden har vi drømt, håbet og ikke turdet håbe for meget.

Da vi endelig fik at vide, at vi havde vundet budrunden, var der lige nogle ting, som skulle falde endeligt på plads.

Nu er det endeligt faldet helt på plads. Vi har fået nøglerne.

Vi har fundet et hjem,

hvor vi finder hjem.

2 kommentarer til “At finde et hjem…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut