Jeg øver mig…

Jeg øver mig. Jeg har nemlig set en rigtig fed vest hos Cecilie. Man kan faktisk vinde den – men det er en børnestørrelse. Men den vest kunne jeg godt tænke mig. Altså én der ligner. Jeg har fået lov til af Cecilie at være inspireret af hende. Men det kræver, at jeg hækler en flok blade. Cecilie har lavet en DIY på de hæklede blade.

 

De fleste ved måske, at jeg ikke er så skrap med en hæklenål. Det går meget langsomt – og jeg spænder meget, mens jeg hækler. Men i går gjorde jeg forsøget. Jeg fandt min lille hækleskolebog, en hæklenål og lidt uldgarn frem. Så læste jeg opskriften maske for maske – og slog op i den lille hækleskolebog. Første forsøg blev ikke så godt – jeg havde nemlig ikke taget maskerne med i parentes. Men andet forsøg blev ganske fint.

 

 

Nu skal jeg bare lige have hæklet en flok. Det kommer til at tage lidt tid. Derefter skal de sættes på en vest – jeg har noget gråt uld liggende, og så skal der noget smukt foer i.

 

7 kommentarer til “Jeg øver mig…”

 • Majbritt:

  Godt med udfordringer ;o)
  Ja ja, “10 års projekter” bliver jo også færdige…..
  Jeg taler af erfaring!!

  Knus fra den hæklekyndige svigerinde

  (læs mellem linierne slet skjult fryd)

 • unikarina:

  Majbritt: Jeg håber at den skjulte fryd er fordi du glæder dig på mine vegne over at være gået i gang med at hækle? Og det kommer ikke til at tage 10 år – som visse andre projekter!

 • Hanne:

  Jeg tror jeg så en lignende vest på Pinterest, måske var det hendes? Den er i alle tilfælde sjov. God fornøjelse med at øve :O)

 • Go’ fornøjelse med hækleriet ;0)
  har fået din pakke idag – tusind tak…

 • unikarina:

  Hanne: Der er vist ingen tvivl om hvor Cecilie er blevet inspireret. Den er skøn – og jeg glæder mig til jeg har fået hæklet mine blade, så de kan drysses ud over en vest.

  Merete: Tak – og dejligt at den er nået frem. Håber du bliver glad for den.

 • Mette:

  Hvor er det lidt skørt at du ikke kan hækle…endnu ;) det synes jeg bare, når du er så dygtig til alle mulige andre ting! så jeg er sikker på det her også skal blive godt, men ja man spænder frygteligt i starten, når man skal lære noget nyt. Vesten er super fed og i grå bliver den da et hit til vinter!

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut