Hemmeligheder…

Hvis der er nogle, som synes, at der er lidt stille her på bloggen, så er det bare fordi, jeg har travlt med at lave hemmeligheder. Masser af dem. Der syes, broderes, strikkes – og råhygges! Faktisk synes jeg, at det er svært at holde på de kreative hemmeligheder – for jeg vil så gerne dele. Men det kommer – senere! Der tænkes mange kreative tanker. De skrives ned, så de ikke glemmes.

 

Samtidig er jeg enerådig husbestyrerinde – med alt hvad det indebærer. Der skal holdes øje med, om stokerfyret har nok træpiller på, så der er varme. Der skal skovles sne – masser af sne. Det er lidt hyggeligere at skovle sne, når man er to. Katten hjælper dog til – eller går mest i vejen – når ikke hun forsøger at æde en forbipasserende gravhund! Jeg sender billeder til den anden ende af landet, så kæresten kan se, at det virkeligt er sandt, når jeg siger, at der er meget sne her. Hos ham er der intet!  Jeg skal selv lave aftensmad. Der skal købes ind. Der skal tømmes postkasse – både den med snail mail og mail. Disse skal alle besvares. Der er faktisk nok at gøre for en husmor…

Jeg kan se, at der rundt omrking i blogland bliver lavet mange kreative hemmeligheder. Jeg glæder mig så meget til at se, hvad der dukker op i den kreative pakkekalender. Jeg fornemmer, at I glæder jer til at modtage en gave fra én, som I ikke kender – men også tænker mange tanker omkring at sende glæde ud til en anden. Det gør mig glad! For det er det, det handler om – at glæde og blive glad.

 

Ha’ en god aften… Nu skal jeg sysle – eller måske lige vaske op først!!!

 

 

 

6 kommentarer til “Hemmeligheder…”

 • Lone Mendelgren:

  jamen så få da lige den opvask overstået.. Så kan der leges..

  Selv er jeg også optaget… Skal jo holde julemarked i Aalborg på lørdag.. så der er masser af ting som skal færdiggøres.

  Ja den pakkekalender sætter de små grå i sving. Jeg har da tænkt mange tanker, og været inde for at tjekke bloggen hos modtageren, så man får en idé om hvad der måske vil falde i god jord..

  Håber det er lykkedes.
  Tak for den gode idé..

  Lone

 • Helle Jescika:

  Kan godt sætte mig i dit sted. Har også tit lyst til at kunne fordybe mig i det kreative og glemme alt det andet. Her har vi også fået sne men knap så meget som hos jer.

 • Jamen julen er jo hemmelighedernes tid :-) Dejligt med kreative hemmeligheder. Og du har helt ret – jeg glæder mig som et lille barn til det bliver min tur til at åbne en pakke fra en ukendt pakkeveninde!

  God sysleaften.

  Mvh. Mette

 • Losarinas mor:

  Hvilken herlig julestemning :-)

 • Lone Andersen:

  Hejsa :o)

  Jeg faldt ved en tilfældig over din side. Hvor er det en skøn side. Jeg bliver helt glad når jeg ser alle dine skønne ting. Jeg har en lille bøn til dig – det er nemlig din lækre trøje med de grønne knapper og raglan ærmer – har du opskriften – vil du dele. Ved godt du har rettet en opskrift til så den blev din helt egen. Den er bare så SKØN og jeg kan ikke finde en opskrift der matcher din SKØNNE trøje.

  Mange hilsner
  Lone

 • unikarina:

  Lone: Tak – og velkommen til. Trøjen med de grønne knapper – som jeg faktisk sidder i nu – er ganske nem at gå til. Prøv om du ikke kan finde en opskrift med raglanærmer, som passer til det garn, som du gerne vil strikke i. Så er det bare øverst at du skal lave et hul til stolpe. I denne stolpe strikker du belægninger. God strikkelyst…

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut