Godt nytår…

Der er sket meget i året – både godt og skidt. Livet tog en drejning, som gjorde, at det blev anderledes end forventet. Men det åbnede også op for muligheder. Jeg har grebet mulighederne – nyder dem og glædes. Jeg planlægger nye veje – og håber, at de bliver gode at gå. Der er idéer, som skal prøves af – og jeg venter spændt!

Året 2009 blev året, hvor jeg endelig kom i gang med at blogge. Kæresten har længe sagt, at jeg skulle gå i gang. Men næ nej – det var ikke noget for mig! Men jeg tog fejl. Meget fejl. Det er noget for mig. Jeg nyder det – og glæder mig over at dele alle mine kreativiteter med jer. Jeg glædes over alle de kommentarer og hilsner, som I skriver. De varmer – de giver energi – de giver blod på tanden – de giver mig lysten til at dele endnu mere med jer. Jeg har de seneste dage fået nogle hilsner med fortællinger om, at jeg har sat kreativiteten i gang hos dem. Givet dem lysten til at prøve noget nyt – eller har fundet kreativiteten frem igen. Det glæder mig  – for det er det, jeg gerne vil. Jeg vil gerne dele min kreativitet – men at den kan inspirere andre til at komme i gang er stort.

Tak fordi I læser med – tak for jeres kommentarer og hilsner. Jeg glæder mig til et nyt år – sammen med jer. Jeg glæder mig til at mødes med nogle af de skønne kvinder, som jeg har mødt gennem blogland.

Godt nytår til jer alle – pas på jer selv og hinanden. 

6 kommentarer til “Godt nytår…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut