At favne…

I denne weekend har jeg favnet vinden, havet og kærligheden. Og de har favnet mig. Jeg har været vestpå – helt ude i yderste klitrække. Jeg faldt i søvn til havets brusen. Jeg vågnede til havets brusen. Jeg sansede havet, vinden og sandet. Jeg var lige dér, hvor naturens kræfter viser sig på smukkeste vis – selv når den viser tænder. Jeg har suget al energi ud af vinden, havet og kærligheden. Jeg er fyldt op – jeg er glad.

 

 

Jeg var lige dér – lige på kanten iført varmt uld. Hvor jeg dog elsker det. Jeg kan ikke fornægte mit vestjyske hjerte.

 

Jeg er fyldt med oplevelser – og nogle vil jeg dele. Senere. Lige nu børster jeg det sidste sand ud af håret og sengetøjet. Jeg pakker alle pakkenellikerne ud – og indtager mit hjem.

 

7 kommentarer til “At favne…”

 • Hold så lige op, hvor er den dog lækker, den cardigan! Dér blev jeg lige inspireret og det skal du have tak for, Karina.

  Rigtig god søndag aften til dig :-)

 • Hvor er det dejligt !!!

 • Jeg ELSKER også at stå sådan og suge energien fra vesterhavet ind i min sjæl! At man så er iført sådan en cardigan gør ikke oplevelsen dårligere, måske jeg skulle få bestilt garn til sådan en skønhed!

 • Ja, vesterhavet er bare noget så skønt og helt specielt og man føler virkelig en helt vidunderlig energi, når man vandrer mod det og kan høre havet og skimte det over klitterne. Velkommen hjem, glæder mig til at se hvad energien fører til. Og ja, den der grå cardigan er super lækker!!
  KH Mette

 • Dejligt at høre at du/I havde en dejlig tur. Vesterhavet er skønt, og det er virkelig dejligt at komme ud og blive blæst igennem. Det var godt vi ikke planlagde at mødes – jeg lå syg fredag og lørdag, og er stadig ikke på toppen. Så det var godt at jeg ikke fik smittet dig med en efterårsforkølelse.
  Glæder mig til at høre om hvad I fik besøgt her i det vestjyske.

  /varme kram Louise

 • unikarina:

  Anita: Du må i gang med strikkepindene.

  Losarinas mor: Jeps… rigtig dejligt

  Camilla: Man kan suge så meget energi ud af vesterhavet – og heldigvis er der også nok til andre. Skynd dig at få bestilt garn – for den er et hit.

  Mette: Der er tanket op i energinuveauet.

  Louise: Ærgerligt med din forkølelse – håber du er ved at være frisk igen. Vi mødes en anden dag – det er jeg sikker på.

 • […] morges gik vi en tur ved havet. Jeg elsker havets brusen. Dets kræfter og magi. Jeg favnede også denne gang havet. Jeg fik kæresten til at tage billeder. Når han er “fotograf”, så når man ikke at […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2019
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
unikarina på Instagram…
Shop med god samvittighed…
Enkel nøglering i læder…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut