Give away med omtanke…

Jeg holder rigtig meget af gaver – specielt dem som er lavet med hjerte og omtanke. Som nævnt på Facebook så er jeg begejstret for Karlo og hans lillebror Charlie. De er et par charmerende, økologiske bamser, som er håndstrikket med omtanke.

 

De kommer fra “ØkoKarma – håndstrik med omtanke”, som er et projekt, som skaber glæde på tværs af alder og landegrænser. I Danmark håndstrikkes en række økologiske uldprodukter, som sælges via Ko og Ko. En del af dette salg går direkte til en række små og store projekter i Nepal. Læs mere på ØkoKarmas side om tankerne bag projektet.

 

Jeg har fået doneret en Karlo-bamse fra ØkoKarma – og jeg giver jer straks muligheden for at skabe et nyt og dejligt hjem til ham.

 

I kan nemlig deltage i lodtrækningen ved at skrive en kommentar til dette indlæg. Fortæl mig hvorfor Karlo skal bo hos dig – eller én, som du holder af?

 

Jeg trækker lod fredag d. 17. december – så kan Karlo forhåbentligt nå at komme frem til hans nye hjem inden jul og hygge sig med julegodter sammen med den heldige vinder.

 

Spred gerne det gode budskab om ØkoKarma – enten ved at lave et indlæg og/eller sætte et billede i jeres sidebar. I er meget velkomne til at bruge billedet af Karlo, som I ser ovenover.

 

35 kommentarer til “Give away med omtanke…”

 • En fantastisk bamse.
  Det ville glæde mit bamsehjerte, at forære den til min søn. Han har det nogen gange svært i forhold til at fungere socialt. Derfor putter han sig rigtig meget med bamser når han skal sove og han ville elske at få en ny ven i Karlo..

 • Han ser lidt melenkolsk ud – Karlo, så jeg ville gerne kunne forære ham til mit yngste barnebarn – lille Svend. Her er jeg sikker på, at han ville blive knuselsket og få det godt:-)

 • jeg har 2 børn der elsker bamser og her hos os vil han få mange krammer og masser af andre bamser som venner :)

 • Johanne:

  Min datter og bamsen vil pynte hinanden :-)
  Kh. Johanne

 • Åh mit hjerte bliver helt varmt når jeg ser Karlo. Min søn lider af mbl-mangel (en genfejl i immunforsvaret, som gør at han intet immunforsvar har). Han er meget syg – ja mindst en gang om ugen. Så Karlo ville være fuldstændig fantastisk at vinde til ham.

  Det kunne blive hans støtte under alle indlæggelserne, ved alle lægebesøgende og når han ligger herhjemme i sengen.

  Håber du trækker mig eller rettere August, min dejlige dreng.

  Smil fra Mia

 • Mette:

  Dejligt at se at der er mange gode hjem til Karlo, jeg kan love at han er strikket med stor kærlighed og at han rigtig glæder sig til at flytte ind hos en ægte bamseelsker :)

  KH Mette, Karlos nuværende mor :)

 • Jeg vil elske at vinde Karlo til min datter. Er sikker på hun vil knuselske ham, og at han vil blive en tro følgesvend gennem tykt og tyndt :)

 • Jeg vil forære Karlo til min skønne nevø Eskil, som ikke har noget sprog endnu, fordi han blev meget syg sidste år. Måske han kan snakke med den?

  Det er i øvrigt nogle lækre sager, de har hos Øko-Karma.

 • Joan:

  Karlo er bare kramme lækker…Mange jule hilsner fra Joan M.

 • Nikoline:

  Hvor er den bare sød !
  Jeg skal vinde Karlo fordi det er december og pengene er små. Vi har ikke meget tilbage og Karlo ville være den perfekte julegave til min Nevø Emil på snart 1½ : )

 • sabine:

  Min bror har nettop lige fået den lækkereste prinsesse…og jeg plejer altid at strikke selv…men er blevet syg og fået en kronisk sygdom…så i øjeblikket kan jeg ikke holde ud og strikke…men vil så gerne give Lille Neel født aften 6dec… sådan en søde bamse-mand ….så jeg vil bliver super glad hvis det er mig der vinder :)

  MVH

  Sabine

 • Britt:

  Jeg er gravid og ville elske at byde babyen velkommen til verden med en fin økologisk bamse. Jeg er sat til at føde i juni så det er begrænset hvor meget uld babyen kan komme i, men så er det jo så fint at man kan få en sød lille Karlo til at ligge ved siden af i barnevognen

 • fisefornemme Pernille:

  Jeg skal være mor til februar og ville frygtelig gerne give Karlo-bamsen til min lille dreng :-) Så kan han altid have en kær ven hos sig!

 • karina:

  Jeg får besøg af mit barnebarn fra KBH og jeg er ikke i tvivl om at Oscar og hans mor vil syndes godt om den dejlige bamse.

 • Den bamse skal da helt sikkert bo hos mig. Jeg har 2 dejlige børnebørn. på henholdvis 2 1/4 og 1/2 år – de vil elske at mormor havde sådan en fin bamse de måtte lege med.

 • Karlo må meget gerne komme hjem til mig og bo, mine to børn skulle nok pusse nusse om den lille mand. Min datter sprang op af stolen da hun så et billede af ham, og spurgte hende så om han skulle herhjem og bo, JA det skulle han for han var altså bare så lille bitte og SÅÅ søøød.. (som en 3 årig nu kan sige det!!) ha ha,,

  mvh Kristiane

 • Karlo er skøn! Jeg er sikker på at min søn vil elske ham og passe godt på ham :-)
  Jette / Kamma og Ko

 • Hvis jeg vinder skal Karlo bo hos min nyfødte nevø Adam, som blev født d.14. nov. Krydser fingre :-)

 • Karlo skal bo hos mig, for jeg er den sødeste bamsemor :)

 • Har jag turen att vinna ska Karlo få ett väldigt bra hem, hos kompisens lilla dotter.

 • Skønne Karlo skal selvfølgelig bo hjemme hos vores lille 6 mdr. gamle trut. hun har nemlig ikke fået en rigtig bamse endnu…:-)

 • […] eneste, du skal, er at hoppe herover – og fortælle hvorfor Karlo skal bo hos dig. Der trækkes lod fredag d. 17. […]

 • Tina Levring:

  Som Ole Henriksen siger “I JUST LOVE IT” :-)

 • Karlo skal bo hos os og vores lillesøster, som kommer til marts.
  Man kan da ikke ønske sig en sødere ven og et bedre selskab.
  Kram Louise

 • Den dejlige og økobløde Karlo må gerne komme og bo hos min lille nevø Hjalte på godt 6 måneder. Hjaltes far og mor har gennem den seneste tid bygget om og lavet nye lejlighed, og i den forbindelse få min bette nevø et nyt værelse. Mon ikke også der kunne bo en ny bamse?

  Bamsekram Louise

 • Jette Friis:

  Hej Karina,
  Jeg synes at bamsen vil være givet med omtanke til lille Clara på bare
  16 måneder. Clara skal nemlig have en lillebror den 25. december, og da Clara tilmed bliver helt vildt glad når hun ser bamser omkring sig og i
  fjernsynet, bøger m.v. – ja synes jeg det vil være en rigtig varm tanke, at
  forære den lille Carlo til Clara, som i så lille en alder skal til at
  være storesøster.

  HAR SLETTET CLARA’S ADRESSE…

 • Marianne Madsen:

  Hej Karina.
  Min hjertevarme datter Chili fortjener, at øse sin kærlighed på Karlo, da hun pt har alle sine ting pakket ned grundet et huskøb der trækker i langdrag, så det næsten er ulideligt for en lille pige.

  Glædelig Jul
  Marianne, Chilis mor.

 • Jette:

  Den sødeste lille bamsebjørn. Ak, den må min kommende lille søn da have. Har termin den 16. december og har ledt med lys og lygte efter en rigtig original brun bamsebjørn, men de er ikke nemme at finde nu om dage. Suk jeg er forelsket…

 • Åh, ham ville vi gerne have boende <3

 • Conny Høy Munn:

  Jeg har det dejligste barnebarn Lærke, som jeg god kunne tænke mig at forære Carlo. Carlo vil få det som blommen i et æg ved Lærke :-) og den lille ny som kommer sidst i april 2011.

 • Glemte da at gortælle hvorfor han er velkommen – fordi her er hjerterum :-)

 • Pia Jensen:

  Hej.Jeg vil da gerne have Karlo boende men vil dele ham med andre børn.
  Jeg er dagplejer for fire dejlige unger og kunne tænke mig at de på skift havde den med hjem.De skal så fortælle hvad de sammen med Karlo og familen har lavet. Hilsen Pia Jensen

 • Tusindfryd:

  Kære Karina

  Karlo vil jeg elske at give videre til en meget kær veninde der venter en pige den 31.12. Min veninde lever økologisk og selvfølgelig skal den lille pige have en økologisk start her i verden ;-)
  Sååå Pøj pøj pøj Karlo ;-)

 • Nååårh hvor er han sød!
  Ham vil vi gerne dele hjem med, min treårige og jeg! Bare fordi.. Øko og bamser er det bedste i verden!

 • Estermarie:

  Hvor er den sød.
  Den skal da bo hos lille Noah. For han bliver snart storebror og så er det jo rart med en blød bamse når mor ikke har så meget tid mere…
  Estermarie

  griesehansen@gmail.com

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut