2 år på bloggen…

unikarina, som blog, fylder i dag 2 år…

Jeg nyder mit kreative frirum, hvor jeg kan dele mine kreativiteter. Jeg nyder de kommentarer, som I skriver – og jeg forsøger så vidt muligt at skive en kommentar tilbage. Jeg nyder at kigge forbi andre blogge – at skrive en kommentar, at blive inspireret samt bare hyggelæse. Jeg sætter pris på de venskaber, som jeg har fået gennem blogland. Jeg er faktisk bare glad for at være her på bloggen.

 

Jeg synes, at det skal fejres. Personligt så fejrer jeg det med en kreativ dag i mit kreative værksted. Jeg har en ambitiøs liste af projekter, som jeg gerne vil lege med i dag. Nogle når jeg, andre bliver en anden dag!

 

Men dig derude – du kan fejre det ved at smide et lod i kurven og vinde en kreativ ting. Jeg er vild med QR-koderne – som jeg gerne vil flette ind i en nålepude, pung eller et billede.

 

Du får selv lov til at vælge hvilket ord eller kort tekst, som skal stå i QR-koden. Du får også selv lov til at vælge, om det skal være en nålepude, pung eller et billede.

 

Du får selv lov til at smide et lod i kurven ved at skrive en kommentar under dette indlæg. Lad mig gerne høre, hvad du evt. gerne vil have stående i din QR-kode – og hvad den skal flettes ind i. Det behøver ikke at være det endelige valg – men bare for min nysgerrigheds skyld samt evt. inspiration til andre.

 

Vinderen af denne give away trækkes

 

LØRDAG D. 22. OKTOBER  

 

Jeg håber at du har lyst til at lege med. Ha’ en rigtig dejlig dag…

56 kommentarer til “2 år på bloggen…”

 • Trine:

  KÆMPE tillykke med dine første to år!

 • Ragnhild:

  Kære Karina ! STORT TILLYKKE MED DINE 2 ÅR PÅ BLOGGEN! JEG HAR FULGT MED SIDEN STARTEN! DU HAR INSPIRERT!!!!! TUSEN TAKK FOR ALT DU DELER MED OSS. LYKKE TIL VIDERE :) MANGE HILSNER FRA RAGNHILD

  (PS!om jeg skulle vinde i lodtrekning…det kunne feks stå carpe diem….eller inspirasjon?)

 • hvis jeg er heldig skulle der stå ” Lykken er ! ”

  er det ok jeg ligger din give away her Din-og-Flere-Giveaway-Her

 • Ann:

  Tillykke med de 2 år :o)

 • Erika:

  Stort tillykke med fødselsdagen!! :-D

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde din sindssygt lækre præmie, kunne jeg tænke mig koden for mit navn eller evt. Koden for et link til min blog. :-)

  Ha’ en dejlig krea-dag!

 • Conny:

  Tillykke med de to år og tak for inspiration :) Hilsen Conny

 • Stort tillykke med fødselsdagen…
  En lille pung kunne jeg ønske mig med teksten ?
  Hmm… måske bare håndører eller et smukt ordspil du finder på ;0)
  Ha’ en dejlig kreativ søndag

 • Losarinas mor:

  Tillykke med de 2 år :-)
  Du har en meget lækker blog, præget af din store dygtighed.
  Dygtighed- lyder det ikke lidt ubehjælpsomt.. ?
  Kan ikke finde mine ord :-)
  Men er glad for at kende til dig og din skønne blog:-)
  Indrømmelse- jeg aner ikke hvad en QR kode er ! Har godt set dem optræder alle steder og ved du kan skanne dem med din telefon og derved få nogle oplysninger…
  Jeg er gammel!
  Jeg ville da gerne eje en pung med ordene- spis, bed, elsk- :-)

 • Jane:

  Stort tillykke med 2 års dagen. Der er så meget godt at sige, for Unikarina har betydet rigtigt meget for mig, men jeg begrænser mig til disse roser.
  Unikarina var min indgangsdør til blogverdenen og en af årsagerne til at Balles Bazaar kom til verden. Din stil, dine kreationer og dine vejledninger giver mig inspiration til egne ting. Tusind tak for det!!!
  Skulle jeg blive den heldige vinder vil en pung med “nyd nuet” bare mig ønsker.
  Kram herfra.

 • Tilykke med de 2 år :)

 • Tusind tillykke med de 2 år i blogverdenen.
  Har rigtig meget nydt at følge og få inspiration fra din blog. (Har faktisk prøvet at sy en taske efter din DIY -mig der ellers aldrig syr! Det gik heller ikke ret godt!! :-) Nok for mange tommelfingre her.)

 • Hip hip hurraaaa!!!
  Stort tillykke med blog-fødselsdagen :-)
  Og jeg har da i aller højeste grad lyst til at deltage her :-)
  Hvis der kan stå “Edith Marie” i koden, og den blev til en pung, ville det være SUPER :-)
  Knus fra Trine.

 • Til lykke med de 2 år! Det er ikke så tit jeg kommenterer hos dig, men jeg er fast læser, så følger med i alle dine kreativiteter:-) Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ved jeg ikke rigtigt, hvad der skal stå, men det skal være på en pung:-)

 • Stort tillykke skal lyde her fra, hvis jeg vandt skal det være mit blog navn, på den pung :0)

 • Tusind tak for inspiration og dejlighed, både her og i live.
  Koden for GRØN vil være en Karinating både indeni og udenpå;)))

 • Joan Munk:

  STORT TILLYKKE med de 2 år….jeg nyder din side og har brugt flere af bage opskrifterne…..(især jeres birkes…uha det er godt) og ikke at forglemme de malede lysestager, det er et hit.
  Mange hilsner fra Joan M.

 • Tillykke :) hvis det var mig ville jeg have mit bloglink til at stå :) og så skulle det være en pung eller et billede

 • kreativ mor:

  Tillykke med de 2 år som blogger. Jeg har næsten fult med fra starten og elsker dine DIY. Hvis jeg er heldig at vinde kunne ønsket være en pung med koden for “tænk på andre end dig selv”

 • Så flot – 2 år – det er stort – hjertelig tillykke – er ligesom dig vild med QR-koderne – og er noget af det hotteste iøjeblikket. Hvis jeg vandt, skulle broderiet sættes på en skjorte – gerne med mit logo

 • Britt:

  Du har så fin en blog. Jeg elsker at følge med, men synes de kommentarer, jeg kan komme i tanker om virker hule i forhold til de fine ting, du producerer. Jeg ville elske at have en pung med koden for glæde (evt. det tyske Freude hvis den ikke kan lave æ’er) til at minde mig om man skal glæde sig selv – eventuelt med lidt godt lakrids ;-)

 • Mette:

  Tillykke med de 2 år og tusind tak for din inspirerende blog. Jeg har lavet mange ting efter dine anvisninger som er så udførlige. Tør ikke håbe på jeg vinder og derfor har jeg ikke gjort mig nogen tanker om hvad det skulle være.

 • Anette Petersen:

  Tillykke og tusinde tak for alle de inspirerende ting du har lavet. Jeg følger dig næsten dagligt. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde – ville jeg håbe på en nålepude med ordet “kreativ”.

 • Stort tillykke med de 2 år… Puhaa… den var svær alligevel. Har set et par puder med teksterne, “Mrs. Always Right” og “Mr. Almost Right”. Det grinte jeg ret meget af… Ved ikke lige pt. hvad der skulle stå, men måske du selv har nogen gode ideer?

 • Irene:

  Hip hip hurra :-) jeg kigger forbi jævnligt men mest “fra sidelinjen”. Jeg har været inde og lure på de dersens QR-koder, men har ikke helt fundet ud af systemet -endnu… Men det er da en super sjov ide til en give away….

 • Nina Porsager:

  Tillykke herfra også. Det er en hyggelig og inspirerende daglig ting at følge din blog!
  Jeg krydser fingre på at jeg vinder, men i så fald vil jeg tænke grundigt over hvad der skal stå. Men lige nu falder det mig ind at der skal stå: Io sono amore – nemlig en smuk titel på en gudesmuk film jeg lige har set. Og det skal være en pung som jeg vil glæde mig over dagligt….;-)
  mange hilsner Nina

 • Ann:

  Tillykke, tillykke med de 2 år.
  En lille nålepude ville være skøn.
  Der kunne måske Anns på den, så den blev tyverisikret, for det får den nok behov for.

 • tove:

  tillykke, din blog får mange besøg af mig!!!

  Jeg kunne tænke mig at der stod mit navn på en pung, hvis jeg vandt….

  Hav en god dag i solen…..

 • Tillykke og tak for megen inspiration! Jeg ønsker at der skal stå firkløveret i en kode – og gerne i en ramme til at hænge på væggen.

 • Tillykke med de to år. Det er altid dejligt at følge med i dine kreativiteter :)

 • Gratulerer masse med 2årsjubileet!
  Jeg har fulgt din kreativitet en stund nå!
  Og linker til deg på siden min..;)
  Jeg ser for meg en pung med jippi flettet in i koden.. (som i “jippi, jeg har penger i pungen.) Heter det “jippi” på dansk forresten?

 • joan:

  Til lykke med 2 års dagen!
  Jeg vil gerne være med!
  Kh Joan

 • nikoline:

  Stort tillykke :) og tak for alt den skønne inspiration! Det er jo faktisk takket være din blog, at jeg lavede min :)
  Jeg er gravid og skal på onsdag sættes igang. Derfor ønsker jeg mig en pung med min kommende datters navn som QR-kode :) hun skal hedde Emilia :D

 • Charlotte:

  Tillykke med de første 2 år.
  Det er og har været super inspirerende at følge din blog og tage del i alle dine kreative projekter. Tak for inspirationen og fordi du er så dygtig til at dele.
  Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig en pung med ordene: “grib dagen”
  Søndags hilsen fra Charlotte :o)

 • Christina:

  Jeg siger også tillykke! JEg elsker at læse din blog, selvom jeg ikke selv strikker ;-)

 • Tina:

  Tillykke med de 2 år – du er bare et unikum af fede og kreative ideer. Elsker når gammelt møder nyt, og den ide du har her, er et super eksempel. Hvis jeg skulle vinde: Teksten: Vi lever kun én gang og meget gerne på en pung eller taske. Det kunne være så cool.

 • Anni Sten:

  Tillykke, tillykke. Jeg nyder at følge med og blive inspireret.
  Skulle jeg være heldig at vinde skulle der stå “Det Kreative Gen”. En lille pung eller taske ville være rart ;o)

 • Katrine:

  Kære Karina,
  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har været med det meste af vejen, og det er også din blog, der har banet vejen for min egen lyst til en blog om de små og meget betydningsfulde ting i livet. Skulle jeg være så heldig at vinde din smukke konkurrence, må der i koden gerne stå ‘Krealab’.
  Rigtig god vind de næste mange år på bloggen! :-)

 • trine levinsen:

  Hej – tillykke med de 2 år. Jeg følger med på din blog, der er meget inspirerende. Jeg ville gerne have en pung, hvis jeg bliver trukket ud. Men ved ikke lige helt hvad der skulle stå…:-).
  Hilsen Trine

 • Stort, stort tillykke med 2 års dagen.
  Sikke en dejlig give away, jeg læser med på din blog med glæde, og nyder alle dine dejlige indlæg.
  Hvis jeg skulle være så enormt heldig at vinde skulle der stå.
  “Livet er smukt, husk at nyde det!”
  Og det ville da være perfekt på en pung.
  De bedste blogtanker, Josefine

 • Dorte mac:

  Stort tillykke! Tak for inspirationen. En lille lynlåspung med koden for “Livet er smukt”

 • Åhh jeg ville da frygtelig gerne vinde en pung med mit navn..

 • Mette Sørensen:

  Tillykke med to års dagen. Spændende blog du har.
  jeg vil gerne være med.

 • Sara Marie:

  Hey, TILLYKKE! Jeg kunne godt tænke mig en nålepude med teksten..hmm…det ved jeg faktisk ikke :-) Kan ikke lige finde på noget nu.

 • Lise:

  Nej hvor sjov -gæster din side for første gang og er blevet meget inspireret:-)
  Men det morsomste er dog din ” hang til ” QR koder på en måde jeg da aldig havde set komme.
  Jeg bruger dem i mit arbejde og jeg er vild med at brodere – men havde sørme aldrig set det i samme handling. Tak for det.

 • Dorthe:

  Stort tillykke med de 2 år. Jeg nyder at følge med her på din blog. Du laver så mange spændende og indspirende ting. Hvis jeg skulle være heldig at vinde vil jeg meget gerne have en pung med mit navn.

 • Ditte Olsen:

  Tillykke med de 2 år, en rigtig skøn blog som jeg fandt for snart længe siden, da jeg skulle finde ud af hvordan jeg lavede nogle maskemarkører, men har ofte kigget forbi siden.
  Jeg er en rigtig marketingnørd, der ELSKER qr-codes, både for deres helt simple måde at formidle kæmpe mængder af viden, de mange anvendelsesmuligheder og ikke mindst det helt suveræne grafiske udtryk :) (Nå ja, sagde jo at jeg var en nørd!)
  En pung med en smuk qr-code ville bringe stor lykke!
  Keep up the good work på bloggen.

 • Pernille:

  Tillykke med de to år – tror det vil blive en dejlig pung :) den vil i hvert fald blive elsket her hos mig

 • Bimse:

  Stort tillykke. Der kunne f.eks. stå – lykken er lunefuld

 • Bernina:

  Et stort tillykke med de 2 år …
  Kigge forbi en gang imellem og altid skøn læsning :O)

 • Tillykke med de 2 år.

  Jeg kunne godt tænke mig koden for min blog. Og så skulle den bruges til en mobiltaske til omkring halsen.

 • Jette:

  Kæmpe stort tillykke med de 2 år…

  Jeg er inde på de blog hver dag for at følge med i alle de gøremål og få inspiration af alle dine gode ideer. Vil blive super glad for en pung med mit navn.

 • malene:

  Tillykke med bloggens 2 års dag.
  Hvis jeg vinder tænker jeg umiddelbart et billede med ordet ‘enjoy’ som QR kode.

 • Aase:

  Hej Unikarina

  Har lige besluttet mig til at forsøge at sy nogle puder selv, da jeg elsker puder i klare farver og min mand efterhånden synes, at vi vist har nok af dem, eller at det da ihvertilfald må være sjovere for mig at lave selv. Så jeg har lånt min mors symaskine i dag, var derefter inde i en stofbutik efter sjovt stof og store knapper. Jeg spurgte efter en vejledning og ekspedienten anbefalede denne hjemmeside varmt. Glæder mig til at spurte rundt på siden og få gode kreative ideer. Er jeg heldig med mit lod, må der gerne stå Lykke.

 • Inger Lise Polk:

  Kære Karina! Til Lykke med to-årsdagen! Jeg tror sørme også min to-års dag er lige heromkring, men har en tendens til at glemme det. Men det er skønt herinde! Jeg må vist lige tænke over hvad der skal stå, hvis jeg bliver den heldige vinder;-)
  Knus Inger Lise

 • Nønne Lønne:

  Tillykke med de 2 år! Sikke en succes. Det er jo bare herligt med nytænkning og anderledes krea-input der gør hverdagen lidt mere farverig og sjov. Tak for det Karina. Er jeg den heldige skal det selvfølgelig være et kærligt ord(spil) til min søde datter Mille på 10 år, som jeg nu har boet alene med i lidt over 1 år. Kærlighed kan vores børn jo aldrig få for meget af, så selvfølgelig er tankerne tunet ind på en sød kærlighedserklæring ….

 • […] bloggen fyldte 2 år, lavede jeg en give away. Det blev Pernille, som vandt – og hun kunne vælge mellem en […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut