Kreativ pakkekalender…

DER ER IKKE ÅBENT FOR FLERE TILMELDINGER TIL DEN KREATIVE PAKKEKALENDER…

 

I dag er der 2 måneder til jul. Nogle er allerede begyndt at tænke i julebaner. Nogle kan slet ikke drømme om at få j-ordet over sine læber. Men uanset hvad så kommer julen – og lad os gøre den hyggelig og kreativ.

 

Hvem elsker ikke at få en lille kreativ gave, som er lavet med hjertet – og måske gerne med et glimt i øjet. Jeg holder meget af at give gaver – men jeg holder bestemt også af at modtage gaver. Jeg holder rigtig meget af kreative, hjemmelavede gaver, hvor giveren har tænkt over gaven. En gave med personlighed – og hvor der er lagt et stykke kreativt arbejde i det.

 

Derfor har jeg lyst til at lave en kreativ pakkekalender á la konceptet Operation Påskeglad. Hvor man sender en gave til en anden – og selv modtager en gave fra en tredje.

Har du lyst til at være med? Så læs reglerne her:

#1 Jeg søger minimum 23 bloggere, som hver især laver en kreativ, hjemmelavet gave. Prisen på gaven skal bare være indenfor rimelighedens grænser… Altså ikke for dyr og ikke for billigt. Men dejlig kreativ!  

#2 Jeg ryster posen blandt alle tilmeldte, og hver blogger får tildelt én, som de skal sende gaven til. Endvidere får man en deadline på, hvornår gaven sidst skal være ankommet til modtager! Det er vigtigt at overholde dette, så modtageren kan åbne sin gave på den rigtige dato. Husk at fortælle modtager hvem som er afsender. Skulle der være flere end 24, som har lyst til at være med – ja så er der bare nogle dage, hvor der bliver åbnet 2 gaver!

 

#3 Hver blogger får hver en “åbnedato”. Denne dag skal man åbne pakken, lave et indlæg på sin blog, hvor man viser pakken frem samt linke til afsenderen. Det er også vigtigt at overholde “åbnedatoen”.

 

#4 Afsender må gerne lave en teaser på sin egen blog, før gaven sendes. Men selvfølgelig uden at afsløre indholdet – samt hvem den er til.

 

#5 Hver morgen fra 1. – 24. december vil der hos unikarina være et link til bloggen, hvor du kan se dagens pakke. Forhåbentligt kan du blive inspireret til nye projekter eller gaver.

 

Har du lyst til at være med? Så skriv gerne en kommentar at du deltager. Men send mig også en besked under kontakt. Her skal du melde dig til, samt oplyse mig din post- og blogadresse. Tilmeldingerne skal jeg have senest  onsdag d. 10. november (har ændret datoen pga. den store interesse), så vil jeg hurtigst muligt ryste posen – får navnene og datoer fordelt. Herefter sender jeg jer hver især en mail med adresse på modtager, samt senest modtagedato. Endvidere får I også oplyst jeres “åbnedato”.

  

Du er velkommen til at bruge nedenstående billede i din sidebar – gerne med et link! Billedet er lavet i str. 300 x 300  px og er lavet i png.format.

Jeg håber, at du har lyst til at lege med. Til at være med til at glæde en anden med en kreativ gave og ikke mindst selv blive glædeligt overrasket. Jeg glæder mig meget til at høre fra jer.

 

P.S. Læs også denne opsummering samt  Jeg vil sætte pris på

P.S. Anne kom med en super god idé – I skal også sende et billede af jeres ting på mail til mig. Så laver jeg en underside, hvor alle billederne bliver samlet løbende…

118 kommentarer til “Kreativ pakkekalender…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut