25. december…

Den sidste låge i Den Kreative Pakkekalender blev åbnet i går. Under de 24 låger har der gemt sig 134 blogge – som hver især har modtaget og sendt en pakke. Der er blevet lavet kreative gaver til én, som man kendte eller ikke kendte. Men vigtigst af alt – der er blevet lavet og sendt gaver med hjertet.

 

Det har været en lang rejse med Den Kreative Pakkekalender. Da jeg lavede indlægget for tilmelding, så var jeg i tvivl, om jeg kunne “skaffe” 23 andre bloggere, som ville være med. Det gik meget hurtigt,  og vi endte på 134. Jeg er mægtig glad for, at så mange ville lege med.

 

Selve puslespillet med at få koordineret hvem som skulle sende til hvem var meget nemt. Det svære arbejde kom, da jeg skulle sende 133 mails ud. Eller rettere det svære arbejde kom, da jeg begyndte at få mails med diverse spørgsmål. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg indimellem har været lidt træt af projektet. Der er faktisk sendt over 666 mails til og fra min mailbox alene vedr. Den Kreative Pakkekalender.

 

Der er nogle få pakker, som ikke dukkede op til tiden – mest pga. Post Danmark og det hvide vintervejr. Nogle få pga. sygdom og forglemmelse. Der er også nogle, som ikke fik åbnet på den rigtig dato. Enten fordi de troede, at deres afsender vidste, hvornår de skulle åbne – fordi de ikke kunne vente eller ikke havde modtaget gaven til tiden.

 

Den Kreative Pakkekalender har også været på Facebook. Her er der også en del, som har fulgt med. Der er skrevet fine kommentarer og lagt enkelte billeder ind. 

 

Men når de små bump på vejen er passeret, så ser jeg tilbage på alle de skønne, kreative gaver, som er åbnet rundt i Danmark, Norge, USA og Grønland. Jeg er begejstret for jeres kreativitet – jeres glæde ved at skulle give en gave til en anden – og glæden ved at modtage.  Der er åbnet sig en større Blogverden, for der er dukket en masse for mig – og sikkert også for andre – ukendte og spændende blogge op. Nye steder at søge inspiration og glæde ved at dele.

 

Flere har allerede planer for næste år. Der er sågar én, som har forsøgt at bestikke mig til at lave det igen næste år (smiler stort).  Jeg satser stort på, at Den Kreative Pakkekalender er ny tradition – og at den vender tilbage næste år blot med nogle få justeringer.

 

Af hjertet tak til jer, som legede med! Også tak til jer, som har kigget med på sidelinjen…

 

17 kommentarer til “25. december…”

 • selv tak :) det har været sjovt og som dig har jeg set en masse nye blogge på min vej :)

 • Susan Wøbbe:

  Hej Karina.
  Et fabelagtigt stykke arbejde du har gjort til glæde for SÅ mange. Tak for det. Jeg har ikke deltaget i Den Kreative Pakke-kalender, men jeg har kigget med fra siden hver eneste dag, og har nydt det og glædet mig til kigget dagligt. Kærligste hilsner og glædelig jul.

 • Kære Karina.
  Det er bestemt mig, der takker for din store indsats.
  Det har været en fornøjelse at deltage, klargøre pakke, sende, modtage, vente i spænding, åbne, glædes og følge med på din side hver dag.
  Mange, mange tak.
  Jeg ønsker dig og din familie nogle dejlige juledage.
  Kærlig hilsen Louise

 • Jeg kan sagtens forestille mig hvor stort et projekt det har været. Også på hjerternes fest skulle jeg jo ofte maile mange gange frem og tilbage før tingene kom på plads og det er faktisk det der tager længst tid ikke?

  Hvis du laver det næste år håber jeg at jeg må være med.

  Og så glædelig jul skønne kvinde.

 • Glædelig jul Karina
  Super sjovt projekt, sjovt at være med sjovt at følge andre og sjovt at se hvad der er fundet på. Super ide men jeg kan godt forstå at det er et stort arbejde hold da op “respekt”
  knus frunielsen

 • Tak, fordi du gjorde det. Og hatten af for det kæmpe store stykke arbejde og indsatsen. Det har været vidunderligt og rigt at være med. Ud over at opdage en masse nye blogs, få inspiration til nye og kommende projekter, blive imponeret over andres kunnen og blive opmærksom på egen begrænsning, så har det mest fantastiske af det hele – for mig – været tanken om, at modtage en gave fra en vild fremmede kvinde og selv sende en til en anden for mig fremmede kvinde. Det er overskud og kærlighed. Tak for ideen og arbejdet.
  Glædelig jul!

 • Anne:

  Hej Karina

  Jeg har fulgt den kreative pakkekalender rundt omkring i blogland. Super spændende projekt og godt initiativ :-)
  Nu har jeg så endelig fået tilføjet dig på min blogliste, og skal vist lige have tjekket mange af deltagernes sider ud også :-)

  Glædelig jul til dig og dine.

 • Jane:

  glædelig jul til dig, Karina.
  Tusind tak fordi du orkede bumpene. Det har været en meget stor fornøjelse at være med og at se alle de skønne blogs, som åbenbarede sig.
  Måske koordineringsstaffetten ksn gå videre til en anden blogger næste år. Ideen har i hvert fald vist sig holdbar til en gentagelse.

 • Også glædelig jul til dig Karina og TAK for det kæmpe arbejde med kalenderen. det har været sjovt at følge med og deltage. Jeg har mødt en masse nye mennesker. Håber det levede op til dine forventninger og stod mål med anstrengelserne.
  Fortsat god jul og godt nytår.

 • Glædelig jul Karina ;-) Det har været en fornøjelse at deltage i pakkelegen! Både at modtage og give gave, og kigge med hos de der skulle åbne gaver. Hvor er det godt du har din integritet i behold og ikke falder for billige tricks såsom bestikkelse *Fnis*. Tak :-)

 • unikarina:

  Tak hver især… Det har været sjovt, hårdt, spændende, sejt og inspirerende med pakkekalenderen. Der har været mere arbejde end forventet – men glæden og fornøjelsen er så afgjort i flertal. Det er så dejligt at man har kunne glæde på tværs… med hjertet

 • Jeg synes det har været utroligt sjovt at være med og jeg har haft stor fornøjelse af at prøve at finde ud af at lave en gave til en komplet fremmed .. og så har det været rigtig fedt at se alle de kreative indslag på det forskellige blogs.

  Rigtig glædelig jul – og der er helt klart genvalg til arrangøren :-)

 • Kære Karina. Tusind tak til det store arbejde du har gjort med denne pakkekalender. Det er med stor beundring at jeg skriver dette, og forståelse for de frustrationer du har haft undervejs. Du er med til at åbne blogverdenen endnu mere for os brugere.
  Af hjertet tak og godt nytår.
  Miss AD

 • Det er altså mig der takker!! De kunne være sjovt om det kunne blive en tradition. Og hvis du har brug for hjælp må du altså sige til.

  Kunne du ikke være sød, at sende mig din adresse på doo snabel a tele punktum gl – jeg vil gerne sende dig en lille ting.

 • Kære Karina.

  Tusind tak for dit store arbejde med kalenderen. Det har bare været så hyggeligt at både lave og modtage gave. Og ikke mindst følge med i alle de andre gaver og få inspiration og lære nye blogs at kende. Fedt! Jeg håber meget, at du vender tilbage næste år.

  Godt nytår.

  Kh. Mette

 • Kære Karina
  Jeg har slet ikke fået sagt det, som jeg egentlig gerne ville sige til dig –

  1000000000000 tak for en skøn pakkekalender. Det har været en fornøjelse at se de mange fine kreative gaver, at læse om de tanker og overvejelser, der lå bag gaverne, at se glæden hos såvel modtagere, som givere.

  Jeg har opdaget endnu flere skønne bloggere, som giver mig et dagligt kreativt indspark.

  Jeg har virkelig nydt dit initiativ, og jeg håber VIRKELIG, at Den Kreative Pakkekalender vender tilbage i 2011.

  KH Pialouise

 • […] hos mig er det ved at være tid til at finde Den kreative Pakkekalender frem. Tid til at støve den lidt af – og vække den til […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut