133 mails er sendt…

Posen er rystet med alle brikkerne til Den Kreative Pakkekalender. Brikkerne er lagt på plads – og er gået op i en højere enhed. Jeg har i dag sendt 133 mails. Tak skæbne godt at det ikke skulle være på gammeldags manér med et håndskrevet brev og frimærke! Så havde jeg fået skrivekrampe og kvalme.

 

Men som sagt har jeg sendt 133 mails ud til jer, som er med i den kreative pakkekalender. Vær sød at tjekke jeres indbakke – og evt jeres spam-bakke.  For ikke at gøre mailstrømmen hos mig større end højest nødvendig – så lad mig høre, hvis I af mystiske årsager IKKE har modtaget denne mail.

 

Med mailen var der også sendt en PDF med diverse informationer – nogle kunne ikke modtage denne, da deres mailbakke er fyldt op. PDF’en kan hentes ved at klikke på billedet i dette indlæg. 

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad I hver især finder på til jeres gave-ven. Jeg glæder mig til at glæde og blive glædet. Nu er det bare at vente på, at det bliver den 1. december – and the game can begin!

 

10 kommentarer til “133 mails er sendt…”

 • Kære Karina,
  tak for din mail – nu skal jeg i tænkeboks, hvor er det spændende. Jeg er rigtig glad for “min” modtager, men er er også noget at leve op til… :)

  Kram og god aften fra
  mette

 • Kære Karina,
  Jeg har lige modtaget min mail og er nu ved at tænke på, hvad jeg vil lave til min modtager. Tak for det store arbejde du gør, ideen med en kreativ pakkekalender er simpelthen så god.
  Mange hilsner
  Gitte

 • Heidi:

  Pyha Karina….sikket et arbejde. Jeg deltager ikke selv, men glæder mig til at følge med :-)

 • Jeg siger også tak for mail – og for dit STORE arbejde med dette. Det er et fantastisk initiativ. Jeg har fået en blogger som jeg ikke kendte i forvejen, og det fik mig til at tænke på at det kunne være sjovt at se hvem egentligt er med – har du (uden mere arbejde til dig) en liste over alle blogs? Så kan må allerede nu finde nye spændende blogs og ideer?!
  – Katharina

 • unikarina:

  mette b: god fornøjelse med at finde på noget til hende… Hun er jo dejlig!

  Gitte: Velbekomme og god fornøjelse med at finde ud af hvad du skal lave til din gave-ven.

  Heidi: Håber du vil blive inspireret på sidelinjen…

  Katharina: Det er nemlig det som også er dejligt ved denne leg. Man får udvidet sin blog-verden. Du må vente til i løbet af december med at se, hvem som er med i legen. Hver morgen åbner jeg lågen for hvem der åbner pakker på den pågældende dag… Men jeg kan fortælle at vi kommer vidt omkring!

 • visitsen » Opstart til julekalender-glæder:

  […] kom mailen fra unikarina vedr. den Kreative […]

 • Takker for mailen og dit fine arbejde med at igangsætte og styre hele processen – flot gået.

  … og så er jeg i gang med at gentænke min gave, da jeg tror at min modtager vil have større glæde af noget andet, end det jeg egentligt først havde tænkt mig.

 • tak for mail…. sikke et arbejde du har gjort – stor respekt og tak for det. Bliver spændende at følge ;0)

 • 1000 tak for mail… glæder mig helt vildt til at komme igan og deltage, SUPER ide, og sikke et arbejde du har lagt i det…
  Den facebook side kan jeg dog ikke finde, vil du lave et link til den???
  KNUS fra Pia

 • unikarina:

  Tak til jer hver iær. Nu glæder jeg mig til at se, hvad I findr på.

  Pia søegaard: Øverst på min side er der en fane, som hedder Pakkekalender. Her kan du klikke på billedet – eller bare ganske enkelt søge på FB efter Den Kreative Pakkekalender, så skulle du gerne havne det rigtige sted.

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut