Jeg er ved at knække koden…

Jeg har længe drømt om at komme i gang med at brodere. Nu er jeg i gang.  Men da det er hemmelighedskrammeriets storhedstid lige nu, så må I nøjes med et sneak peak.

Jeg blev inspireret til bogstaverne hos Sarah – som har lavet den sejeste nålepude. Hun var også så sød at dele, hvor man kan finde de skønne alfabeter.  Wenche har også været i gang med bogstaverne – hun har nemlig lavet et meget smukt og unikt navneskilt til deres nye hjem.

Rundt omkring i blogland bliver der broderet på livet løs – du kan selv se med her, her, her, her og her…  Jeg gør opmærksom på, at det ikke alle steder er “stuerent” – men jeg kan garanteret et skønt smil på læben bagefter.

Nå men jeg kom igang, fordi Wenche var så kålhøgen og sige, at brodere var så nemt som at klø sig i nakken. Jeg er startet med korssting. Jeg er ikke den store fan af at sy i hånden. Men det er ligesom om, at det er noget andet, når man “maler” med tråden. Jeg øver mig – på sigt vil jeg udvide det til mere end korssting.

5 kommentarer til “Jeg er ved at knække koden…”

 • Charlotte:

  Hej Karina!
  Sejt at du går igang med at brodere. Bevæger dig ind på ubetrådte græsgange så at sige… Jeg har ikke selv broderet siden jeg var en ung pige, men har flere gange tænkt at jeg kunne tænke mig at brodere en sød detalje på noget af det jeg syr. Det er meget nemt at lave sine egne designs, det kræver blot en blok med tern… Måske skulle jeg også bare gå igang? Det første skridt.. Du ved! Held og lykke med broderiet

 • Velkommen i klubben! Hvem ved, måske bliver du en vaskeægte brodeuse… Tak for linket ☺

 • unikarina:

  Charlotte: Sidste jeg broderede var en gang i folkeskolen. Det er lettere støvet – men jeg tror at det bliver sjovt. God fornøjelse hvis du går i gang.

  mette b: Tak – hvem ved om jeg bliver brodeuse. Jeg er ikke sikker…

 • Hvor ser sneak peaket godt ud!! Korssting er ligsom at cykle, det kommer bare til en når man først har lært det! Glæder mig til at se det endelige værk, når det er mulligt at afsløre! :)

  kh Sarah

 • Det er skønt at brodere og male med tråden!
  Super flot resultat, du lægger for dagen.

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut