Magiske måneder…

For nogle uger siden modtog jeg en mail fra Helle Schjønning, som har skrevet bogen “Magiske måneder”. Hun ville høre, om hun måtte sende mig et eksemplar af hendes bog. Jeg takkede ja – jeg havde jo læst lidt rundt omkring, at denne bog var speciel.

 

Jeg har nu haft bogen et lille stykke tid. Jeg har suget smukheden ud af billederne. Jeg  har læst tekster her og der. Jeg har læst opskrifterne og planlagt en masse lækkerier. Jeg har studeret de kreative projekter – og nydt, at de er lige til at gå til for alle aldre.

 

 Magiske måneder

 

Elsker – elsker ikke (jeg ved at jeg ELSKER småkager)

 

Snobrød – om en lille måned så skal vi have snobrød, når vi tænder bål for at fejre solhverv

 

Mælkebøtter – så smukke at de får lov til at blive i min græsplæne

 

Det er en smuk bog. Jeg elsker at læse bøger med masser af billeder. Helle har taget nogle fantastiske smukke billeder – man drømmer sig lidt hen i hvert af dem.

 

Jeg har læst lidt af teksterne her og der. Der er rig mulighed for at blive introduceret til de forskellige traditioner i årets gang.

 

Jeg har læst opskrifterne. Jeg elsker at læse opskrifter. At blive inspireret til nye lækkerier enten til den sunde eller søde tand. Jeg har dog endnu ikke afprøvet nogle af opskrifterne.

 

Jeg har studeret de kreative projekter. De er lige til at gå til. De er ikke overambitiøse – og de er lavet med respekt for, at det ikke er det bærende i bogen.

 

Dette er en bog, som rummer det hele – billeder, tekster, opkrifter og kreative projekter. Helle har lavet en gennemført bog, hvor man følger årets magiske måneder. Hver måned har sin charme. Denne bog er ikke bare én, man læser og stiller væk. Den er én, som man tager frem igen og igen – for der er så mange ting at udforske i bogen. En enkel lille ting, som jeg kunne savne i bogen, er blanke sider efter hver måned. Her kunne man så skrive sine egne notater ind for den pågældende måned. Altså hvis man nænner at skrive i bogen!

 

Helle – 1000 tak for bogen. Det er en smuk bog – og jeg glæder mig tl at nærlæse den måned for måned. At følge årets gang. At opleve dem på ny.

 

Har du endnu ikke denne bog i din bogreol – så synes jeg, at du skal overveje at skrive den på ønskesedlen til jul.

 

3 kommentarer til “Magiske måneder…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2018
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med ugens indlæg...
Sociale medier…
unikarina på Instagram…
Shop med god samvittighed…
Enkel nøglering i læder…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut