10 år på bloggen…

I år kan jeg fejre et særligt jubilæum på bloggen..

 

Hele 10 år på bloggen. Det er lidt vildt.

 

Det startede egentlig på grundlag af en webshop, som jeg havde, og som jeg havde lukket. Men jeg ville gerne holde unikarina i live. Kæresten havde længe forsøgt at lokke mig til at skrive en blog, men jeg var af den overbevisning, at det ikke var noget for mig. Men jeg kom i gang – og jeg blev vild med det.

 

I mange år har jeg været meget aktiv. Jeg har skrevet om stort og småt indenfor min kreative verden. De senere år har jeg sænket farten en del – og pt skriver jeg mest om det strik, som jeg får strikket.

 

I år blev også året, hvor livet ændrede sig. Vi solgte huset, hvor det store kreative værksted var, og det blev byttet ud med et mindre kreativt kontor. Det har været en dejlig forandring. Vi havde mange gode år i dét hus. Men vi var så klar til at komme videre. Lige nu bor vi til leje – og nyder de muligheder, som det giver. Vi har tid til at tænke over, hvad vi skal fremadrettet.

 

Jeg nyder stadig at være kreativ. Men jeg har som sagt sænket farten. Min tilgang til kreativiter er anderledes. De kreative idéer er der stadig. Muligvis får de lov til at blomstre op igen. Jeg vil stadig skrive her i ny og næ. Jeg er nemlig ikke klar til at slippe unikarina bloggen – eller lægge den i dvale.

 

Jeg er taknemmelig for jer, som læser med. Nye som gamle læsere. Jeg er taknemmelig for de kommentarer og mails, som kommer samt som er kommet i årenes løb.

 

Tak ♥ ♥ 

 

7 kommentarer til “10 år på bloggen…”

 • Tillykke – 10 år er længe og nok også ca. så længe vi to har fulgt hinanden her og der :0) glæder mig til de næste 10 ;0)

 • Heidi Maria:

  Kære Karina

  Tillykke med jubilæet. Jeg fandt dig for et par år siden og nyder at følge med her på sidelinjen. Jeg kan lide den fine måde, du deler og inspirerer på. Held og lykke fremover med hvad du måtte finde.

  Mange hilsner fra
  Heidi Maria

 • Inni Olsen:

  Stort tillykke med der, godt gået.
  Vh. Inni

 • Tillykke med de 10 år, jeg håber da du bliver ved, der er alt for mange, der er stoppet.
  Hvilket desværre osse ses på de manglende kommentarer rundt omkring, men hvad er det dog vi har så travlt med ?
  Det er en trist udvikling, hvis du spørger mig.

 • unikarina:

  Karen Marie: Tak – ja jeg tænker, at det er den periode hvor vi har fulgt med hos hinanden. Jeg glæder mig også til de næste 10 år :)

  Heidi Maria: Tak. Dejligt at høre at du følger med.

  Inni: Tak for det

  Trine F: Tak. Ja der er sket en stor forandring i blogverden. Jeg var selv meget mere aktiv førhen. Både med at skrive, men også med kommentarer rundt omkring. Jeg tænker meget af energien er flyttet til Instagram. Det er nemt og hurtigt.

 • Pia:

  Stort tillykke.
  Jeg har fulgt din blok i næste lige så lang tid og nydt godt af dine tips og tricks både i brødbagning, syning og strikning. Bliv endelig ved og held og lykke fremad.
  Hilsen Pia

 • unikarina:

  Pia: Tak – og dejligt at høre at du har fulgt med længe og gør brug af tips og tricks

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut