Bog med brød…

Jeg har forkælet mig selv. Jeg har købt den lækreste bagebog – nemlig bogen “Hjemmebagt” af Hanne Risgaard. Den var til halv pris i Brugsen – og efter at have bladret den let igennem, kom den ned i kurven.

Billederne af brødene er taget fra bogen

Hanne Risgaard er ejer af Skærtoft Mølle på Als. Her bliver der produceret det skønneste, økologiske mel og gær. Hanne har udvalgt hendes bedste opskrifter. Der er rigtig mange slags brød at vælge imellem. Jeg nævner blot i flæng: Klosterbrød, Lavendelbrød, Kartoffelbrød, Ringridderboller, Frugtbar med klid, Kiks… Bogen indeholder opskrifter af madbrød og lidt til den søde tand.

Det er en bog, som udover opskrifterne, også giver rigtig god basisviden om bageprocessen og kornsorterne. Bogen er krydret med smukke billeder af brød, bageprocessen, korn samt stemningsbilleder. Jeg glæder mig til at sætte mig og læse bogen.

Så kan man jo spørge sig selv, om om det nu er nødvendig med en bagebog? Der står jo flere på hylden, og oftes bliver der bagt per intuition. Men denne bog fængede mig bare rigtig meget… og jeg har lovet mig selv at bage brødene én efter én. Der er bare så mange fristelser og inspiration, som jeg glæder mig til at gå i gang med! I får lov til at følge med – men opskrifterne må I selv finde i Hannes bog “Hjemmebagt”

 

5 kommentarer til “Bog med brød…”

 • Har lige foræret et eksemplar af bogen til min far i gave. Han bager alting selv, og det er super lækkert. Og selvom han med mange års erfaring i hjemmebag også tit bager pr. intuition, blev han rigtig glad for bogen.
  Måske skulle jeg have givet mig selv een også :)

 • unikarina:

  Mette: Bogen er fantastisk – har lige læst i den og jeg er vild begejstret. Den giver bare så meget inspiration og baggrundsviden. De holder kurser i at bage – overvejer at skulle på et kursus! Jeg synes du skal overveje at give dig selv bogen…

  Losarinas mor: Den er vild indbydende. Udover at have en masse gode opskrifter, inspirerende baggrundsvinde – så er den krydret med lækre billeder og små historier.

 • Bogen er helt fantastisk! Er helt vild med de mange flotte billeder, og den temaopdelte tilgang til det hele. Jeg har arbejdet på et sted, hvor de bager efter lignende metoder, og brødet bliver bare helt fantastisk.

  Vi får også en bog til vores hustand, idet mine forældre forærer min kæreste bogen i fødselsdagsgave her i februar.

  Hav en super søndag!

  /Louise

 • unikarina:

  Louise: Jeg håber I bliver lige så glade for bogen som jeg er

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank