Nyt pynt…

Den anden dag kom jeg forbi en lokal butik, som ejes af en samling af kunsthåndværkere. Der er et bredt udvalg af skønne ting – garn, keramik, uld, smykker og gamle ting. Jeg fandt nogle keramikperler til øreringe. De kostede 50 kr. for 2 stk.. Man kunne også købe øreringe til at hænge dem i – men de kostede 100 kr. for ét par. Så kom vestjyden op i mig – og jeg tænkte, at jeg kunne da bare bestille øreringene selv hos min vanlige smykketilbehørsleverandør. Jeg fik bestilt øreringene plus det løse. Det har jeg fået følgende ud af.

De første 2 sæt øreringe er keramikperlerne. De sorte til højre er nogle perler fra gemmeren, som kom på et par creoler.

Da jeg jo lige har strikket et skønt gult sjal, kunne jeg også lige lave en lille gul serie. Jeg har lavet 2 armbånd i gul candy jade krydret med detaljer i sølv. Hertil et par øreringe med perlehætter øverst på den gule candy jade – sat på store creoler.

Jeg havde set nogle øreringe med børstet sølvstjerner, som jeg rigtig godt kunne lide. Da jeg faldt over de børstede sølvstjerner hos leverandøren – ja så kom de i kurven. Jeg har lavet dette sæt creoler, så de kan være helt enkle med stjernen alene. Eller der kan sættes en farveklat på ved hjælp af et par vedhæng i  lilla og gul candy jade.

Nu har jeg lidt pynt at gå foråret i møde med.

 

6 kommentarer til “Nyt pynt…”

 • Losarinas mor:

  Du bliver bare så forårs smuk :-)

 • Det er skønne ting, du har lavet. De gule passer jo helt perfekt til dit lækre sjal. Du kommer jo til at ligne en hel million. God weekend.

 • Lone:

  Jeg er vild med dine smykker, de er super flotte

 • rigtige fine ting du har lavet :-) Hvor var da det at du fandt så billige keramik vedhæng? Det kan rigtig godt betale sig ikke at købe øreringene med, jeg har en gang sparet 150 kr på kun at købe vedhængene!!

 • Tove:

  Uha, uha, det er “farligt” at komme her forbi, nu skal jeg da lave smykker!!!Og torsdag lavede jeg de dejligste muffins efter din opskrift, —med i mine var kirsebær og hvid chokolade—det kan anbefales!
  Tak for inspiration….igen!!!Og god weekend.

 • […] bruger forskellige smykketænger, når jeg laver smykker. For at holde styr på disse har jeg syet et etui. Det er enkelt og rustikt – i sort hør […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut