Bog med brød…
Jeg har forkælet mig selv. Jeg har købt den lækreste bagebog – nemlig bogen “Hjemmebagt” af Hanne Risgaard. Den var til halv pris i Brugsen – og efter at have bladret den let igennem, kom den ned i kurven.
Billederne af brødene er taget fra bogen
Hanne Risgaard er ejer af Skærtoft Mølle på Als. Her bliver der produceret det skønneste, økologiske mel og gær. Hanne har udvalgt hendes bedste opskrifter. Der er rigtig mange slags brød at vælge imellem. Jeg nævner blot i flæng: Klosterbrød, Lavendelbrød, Kartoffelbrød, Ringridderboller, Frugtbar med klid, Kiks… Bogen indeholder opskrifter af madbrød og lidt til den søde tand.
Det er en bog, som udover opskrifterne, også giver rigtig god basisviden om bageprocessen og kornsorterne. Bogen er krydret med smukke billeder af brød, bageprocessen, korn samt stemningsbilleder. Jeg glæder mig til at sætte mig og læse bogen.
Så kan man jo spørge sig selv, om om det nu er nødvendig med en bagebog? Der står jo flere på hylden, og oftes bliver der bagt per intuition. Men denne bog fængede mig bare rigtig meget… og jeg har lovet mig selv at bage brødene én efter én. Der er bare så mange fristelser og inspiration, som jeg glæder mig til at gå i gang med! I får lov til at følge med – men opskrifterne må I selv finde i Hannes bog “Hjemmebagt”
Har lige foræret et eksemplar af bogen til min far i gave. Han bager alting selv, og det er super lækkert. Og selvom han med mange års erfaring i hjemmebag også tit bager pr. intuition, blev han rigtig glad for bogen.
Måske skulle jeg have givet mig selv een også :)
Ser indbydende ud !
Mette: Bogen er fantastisk – har lige læst i den og jeg er vild begejstret. Den giver bare så meget inspiration og baggrundsviden. De holder kurser i at bage – overvejer at skulle på et kursus! Jeg synes du skal overveje at give dig selv bogen…
Losarinas mor: Den er vild indbydende. Udover at have en masse gode opskrifter, inspirerende baggrundsvinde – så er den krydret med lækre billeder og små historier.
Bogen er helt fantastisk! Er helt vild med de mange flotte billeder, og den temaopdelte tilgang til det hele. Jeg har arbejdet på et sted, hvor de bager efter lignende metoder, og brødet bliver bare helt fantastisk.
Vi får også en bog til vores hustand, idet mine forældre forærer min kæreste bogen i fødselsdagsgave her i februar.
Hav en super søndag!
/Louise
Louise: Jeg håber I bliver lige så glade for bogen som jeg er