Syning…

Jeg lærte at sy, da jeg var meget lille. Min første erindring med en symaskine er, da jeg er 4 år. Her skulle min ene storesøster på 8 år lære mig at sy på den håndsvingssymaskine, som vi børn måtte bruge. Hun var meget omhyggelig – men i hendes iver glemte hun at holde øje med mine fingrer!! Resultatet var, at jeg fik nålen igennem min tommeltot – hele vejen igennem! Men okay som man siger om en rytter – så skal rytteren smides af hesten 100 gange, før de kan kalde sig en rigtig rytter. Sådan er det vist også med syersker og nåle. Man skal stikke sig mange gange…

Da jeg blev lidt ældre, fik vi lov til at bruge min mors rigtige symaskine – selvfølgelig under kyndig vejledning.  Da jeg nåede i 4. klasse, tog jeg selvfølgelig kørekort til symaskinen. Håndarbejde blev ét af mine ynglingsfag. Jeg fik en super dygtig håndarbejdslærer – som var god til at inspirere, give os frie tøjler samt havde en kæmpe portion tålmodighed.

I konfirmationsgave var mit største ønske en symaskine. Det fik jeg… En Riccar som stadig er i fuld sving over 20 år efter jeg fik den. Jeg holder så meget af den maskine. Jeg har overvejet at få en ny – men den gamle Riccar syer upåklageligt og pænt. Jeg holder utrolig meget af at sidde ved min symaskine – her slapper jeg af og udfolder mig kreativt.

Jeg er vild med stoffer – af den bløde slags. Jeg er specielt vild med hørstoffer med fine og grove strukturer. Jeg synes, man får så meget foræret. Bomuld og silke er også lækre materialer – og disse bliver også brugt i mine kreativiteter. En anden svaghed er grafiske mønstre – der er så meget gemt i disse. Et stykke stof kan tage sig forskelligt ud – alt efter hvilket produkt, det er brugt til – eller bliver sat sammen med. Jeg er også vild med at genbruge… der findes så mange lækre kvaliteter og tryk – og nogle af disse finder jeg i genbrug.

Følg med i mine syprojekter…

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2018
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med ugens indlæg...
Sociale medier…
unikarina på Instagram…
Shop med god samvittighed…
Enkel nøglering i læder…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut