Kreativt værksted…

Jeg er så heldig at have et stort kreativt værksted, hvor jeg rigtig kan folde mig ud. Det er stort og lyst – og jeg har indrettet det, så det passer til mig og mine kreativiteter. Jeg nyder at have et rum, hvor jeg kan være kreativ og bruge hele rummet. Jeg kan lade det hele stå uden at skulle rydde op, når dagen er slut.

SkrivebordDer er et stort skrive- og sybord. Her bliver der arbejdet på computeren med at skrive indlæg samt tegne i tegneprogrammet Illustrator. Når symaskinerne skal i brug – skubbes computeren til side, og der bliver plads til at sy.

Under bordet har jeg to rullevogne stående. På den ene gemmer printeren sig sammen med papir. På den anden gemmer mine symaskiner sig – samt kasserne med tråd, sakse og diverse sygrej.

 

  

 

 

På modsatte side af skrive- og sybordet er der en “køkkensektion” – her er der et langt bord med en vask. Her kan jeg bl.a. stå og filte med vand indenfor rækkevidde. Når der laves tekstiltryk, er det også rart let at kunne vaske pensler og svampe af.

Over “køkkensektionen” er der hylder – og på de ”tomme” væggene er der kroge. Det betyder, at jeg kan udstille de ting, som jeg laver. Jeg har haft Webshop, og det var også muligt for kunden at komme forbi for at mærke på varen, før de købte.

Køkkensektion

RullebordEndvidere har jeg et kæmpe rullebord, som har en god arbejdshøjde, når man står op. Jeg bruger det bl.a. til klippebord. Stoffet kan ligge i fuld bredde – og det er nemt at komme til at lægge mønsterdelene op. Men det bliver også brugt, når jeg skal filte store ting. Det har nemlig en klap i begge ender, som kan slås op – så bordet bliver lidt over 3 meter langt. Det betyder, at jeg kan have et helt sjal lagt op, når der tottes uld!

Under rullebordet er der plads til stof. Det er kun et mindre lager, der er her… for jeg elsker stof og har en masse. Jeg har heldigvis et lille lagerrum ved siden af mit kreative værksted, hvor jeg har mange hylder med masser af stof!!

Når jeg er i mit kreative værksted, lytter jeg enten til musik, radio, lydbøger eller stilheden.

Det er her størstedelen af min kreative verden foregår – og jeg nyder at være her!

 p.s. Jeg har ryddet op til fotosession af det kreative værksted!!!

6 kommentarer til “Kreativt værksted…”

 • Fedt bord – er det hjemmelavet? måske jeg kan lokke med mandens træ-kreative-evner..

 • unikarina:

  Dorte – velkommen til. Bordet har min svigerfar lavet. Jeg er super glad for det – for det er utrolig praktisk. Det er 1 meter bredt og 172 langt. Der er sat en klap i hver ende, som kan slåes op. Det betyder at det kan blive lidt over 3 meter langt. Vær dog opmærksom på at man ikke kan have tunge ting læggende på klapperne. Under bordet er der en plade til at opbevarestof – samt det afstiver bordet. Det er sat på hjul, så jeg kan skubbe det ud midt i rummet og arbejde omkring det. God fornøjelse med at lave et bord…

 • Ja ok.. du holder dig godt nok en mere overskuelig og praktisk arbejdsplads end jeg hihi :-)

  Jeg er vild med at der er så meget plads og så selvfølgelig rullebordet, som er alle sypigers drøm. Man kan næsten ikke arbejde med mønstre og klipning hvis ikke der er pladsen til det. Dit værksted er super flot.

  Kh Henriette ;)

 • Mette:

  Fedt – men undrer mig, hvordan du kan have det SÅ opryddet? Den evne ville jeg gerne have…

 • unikarina:

  Mette: Mon ikke at der er ryddet op i dagens anledning :o)

 • Henriette Roed Nielsen:

  Kære Unikarina

  Hvordan har du lavet rullebordene under dit skrivebord?
  Hvor er du heldig at have sådan et rum!!

  Vh
  Henriette

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
De siger…
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank