Genbrugsguld…

Da jeg kom til posthuset i går, var der 20 minutter til det åbnede. Jeg valgte at gå en tur og kom forbi en genbrugsforretning. Jeg gik ind – og  fandt en masse genbrugsguld derinde. Jeg blev specielt fanget i deres afdeling med duge og stofstykker. Der var smukke farver og retroprint – og idéerne begyndte straks at spinde i hovedet. Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvad de forskellige stykker stof skal bruge til. Men jeg drømmer lidt om en nederdel i den brune dug med den orange bort. Det hvide stykke stof med grønt mønster tænker jeg bliver til en let sommerbluse. Knapperne og båndet ryger i gemmeren – og jeg er sikker på, at de bliver en del af fremtidige projekter. Det søde broderi overvejer jeg at lave til et smukt armbånd – det vil passe til den smukke silkebluse, som jeg også fik fat i andetsteds.

Genbrugsguld 1

Da jeg havde været på posthuset, kørte jeg forbi en anden genbrugsforretning. Her fandt jeg et smukt akvarelbillede i lilla nuancer. Rammen skal lige friskes op – og så skal det hænge i soveværelset. Trælystagerne skal have en gang maling – ligesom visse andre så skal der lidt kulør på. Med et par stearinlys i vil de skabe hygge i vintermørket. Jeg faldt også over en vegetar kogebog til 5 kr. – jeg kan rigtig godt lide at kigge i kogebøger, men bruger dem sjældent. Så måske bliver den til en gave. Den føromtalte silkebluse fandt jeg her – og den er utrolig smuk og enkel.

Genbrugsguld 2

Prisskiltene i denne genbrugsforretning er noget for sig. De bringer smil på læben – de er nemlig krydret med små tekster såsom “Rene gir smil ved kassen”, “Jeg er voksen og følsom” eller “Jeg er lige hvad du mangler”

Jeg synes, at jeg har gjort nogle rigtig gode fund til billige penge. Nu skal de bare vaskes, laves om, krydres lidt eller bare være som de er!

2 kommentarer til “Genbrugsguld…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
De siger…
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank