Viskestykker med tryk…

I går nævnte min søster  “Ufærdige projekter”. Så tænkte jeg, at sådan nogle har jeg ikke!!! Eller har jeg? Så jeg startede med at finde min kurv frem med “Projekter i proces”. Her fandt jeg bl.a. den kurv, som jeg har ledt efter i et stykke tid! Men der var også nogle projekter, som snart skulle være færdige. Så det er noget af det, jeg vil prøve at få gjort i den kommende tid. 

Dernæst ryddede jeg op i stofbunkerne under mit klippebord. Her gemmer sig mange spændende ting. Jeg fandt bl.a. en stak viskestykker, som jeg har købt for læææænge siden. De er vasket og strøget – klar til at få lidt tryk på. Det blev mit første “Gør det færdig projekt”. Jeg har trykt 10 viskestykker med tekstilfarve. Det tog en lille time. Mens de tørrede, kunne jeg nyde en frokost. Så skulle de lige fixéres med strygejernet – og samtidig fik jeg så taget strygebunken! Alt i alt tog det mig kun ca. 1½ time. Så jeg tænkte, hvorfor var det lige, at jeg så havde udskudt det så lææææænge? Jeg tror, at jeg havde fået bildt mig ind, at det ville tage lang tid.   

Men nu er de klar til brug. De matcher meget godt de smukke viskestykker, som jeg fik af min mor i adventsgave. Nu skal jeg blot lige have ryddet op i de gamle viskestykker. Der er nogle nogle, som kunne trænge til at blive “opgraderet” til pudseklude!

 

10 kommentarer til “Viskestykker med tryk…”

 • Dorthe:

  Hvor er de blevet fine! Og sikke en god ide til de lidt kedelige viskestykker jeg har et par stykker af.
  God weekend, Dorthe

 • Det er virkelig flotte! Kan særlig godt lide dem med blomsterskærmen. Sidder selv og overvejer om man burde lave sig en god bunke af nogle flotte farver og så lege lidt med det der tryk. Tak for tippet.

  /Louise

 • Tine:

  Hvor er de bare blevet flotte Karina! Er især vild med den første…
  God idé at få færdig-gjort nogle projekter. Måske jeg også skulle kaste mig over det. ;-)

  Kh. Tine

 • Hvor er de flotte. Det er så hyggeligt at trykke. KH Mette

 • Nøj, hvor er de smukke…tænk at du orker at lave dét der – for mig – jo mest af alt bare er brugsting (vi har ingen opvaskemaskine!) til smukke skønheder, som man kan gå og nyde synet af! Sejt med færdige projekter…

 • unikarina:

  Susanne… Tak. Orker… jeg hygger mig jo helt vildt mens jeg laver det! Så det bliver dobbelt fornøjelse – først at lave dem og dernæst kigge på dem. Tror jeg her i weekenden skal have kigget på nogle af de øvrige projekter…

 • Mette C.:

  Hvor er de fine og enkle. Hvad trykker du med?

  :-) Mette C

 • unikarina:

  Tekstilfarve, som kan købes i diverse hobbybutikker. Her har de et stort udvalg af farver og kvaliteter. Husk at fixere farven med strygejernet, når farven er tørret. Det er en nem måde at friske enten et viskestykke, en taske eller bluse op med. Jeg har til disse tryk brugt nogle skabeloner. men tekstilfavren kan også bruges med “frihånd” – pas dog på ikke at lave et for tykt lag.

 • Cecilie:

  De ser super seje ud! :-)
  Hvordan har du trykket det på?

 • unikarina:

  Cecile: Jeg har brugt en skabelon, hvorigennem jeg har duupet farven. Prøv at kigge på billederne…

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut