Om at være på forkant…

Og at holde tungen lige i munden. Der skal nemlig laves forkanter på Folklore cardiganen. Modellen er strikket på rundpind. Det betyder, at jeg skal klippe trøjen op for at kunne strikke forkanter. Det er en udfordring – jeg har nemlig ikke klippet et stykke hjemmestrik op før. Men nu var det nu. 

Folklore forkanterJeg syede først i hånden en farvet tråd, så jeg havde noget at sigte efter, når jeg skulle sy på maskinen. Der blev syet frem og tilbage på maskinen – med stor koncentration, for det skulle være lige. Og jeg skulle være sikker på at jeg havde fanget alle trådender.

Så kom det store øjeblik, hvor der skulle klippes! Jeg trak vejret dybt ind, holdt det, klippede – og det gik godt. Jeg overlockede kanterne for lige at være sikker! Men det er ikke nødvendigt. Anne har lavet en opskrift, hvor man på forkanten laver en belægning, som skjuler kanten. En meget smuk detalje.

I skrivende stund er Folklore cardiganen i vaskemaskinen – og jeg glæder mig til at se det endelige resultat. Jeg fornemmer allerede nu, at det bliver en farvorit!

 

 

 

En kommentar til “Om at være på forkant…”

  • uhh, det må kræve nerver af stål at klippe i strikketøjet – jeg er ikke nået dertil endnu. Flot bliver cardiganen ihvertald. Tak for tippet om ikke at klippe enderne af før efter vask, det råd er lagret hos mig :-)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
unikarina
Blogprisen 2016
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Glas med strik…
Dekoration af sæbedispenser…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Nemme Strikkerør…
Op på mærkerne…
Facebook…
Du må gerne linke…
Hvis du vil linke til min side, er du meget velkommen til at gøre det. Du må gerne bruge billedet nedenfor, når du linker. Tak...

unikarina
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank