Lille spejl på væggen dér…

Vi har et lille bitte gæstetoilet. Man skal nærmest bakke ind, når man skal benytte det. Jeg har for et stykke tid siden tapetseret den øverste del med et flot tapet med sorte birkegrene på hvid bund. Den nederste del af væggen er malet kulsort.

Vi havde et lille bitte spejl før renoveringen – men jeg fandt i gemmeren et større spejl, som nu skulle gøre nytte på det lille bitte gæstetoilet. Det var guldfarvet, lige indtil nu… Nu er det malet i en frisk og varm gul, som spiller godt op til de skønne glasfugle, som flyver blandt birkegrenene. Gæstehåndklæderne spiller med i lilla, grøn og orange. 

Spejlet er malet med blank spraymaling – med rigtig mange lag. Det har kostet mig omkring 30 kr. Så når jeg trænger til en anden farve end gul, ja så køber jeg bare en ny spraymaling.

 

4 kommentarer til “Lille spejl på væggen dér…”

 • Anni:

  Hejsa! Super fint spejl. Jeg har overvejet at gøre det samme med et sølv spejl jeg har. Det har en masse blomstrede detajler, så jeg er lidt i tvivl om det kan slibes. Sleb du dette spejl, inden du sprayede?

 • unikarina:

  Anni: Tak. Hvis spejlet har en masse bloster kan det være svært at slibe. Jeg vil blot vaske det godt af med grundrens, drnæst male med Grunder og tilsidst med den ønskede farve. Grunder gør det lettere at male, samt du bruger ikke så meget alm. maling. Hvis du bruger spray maling, så er mat den nemmeste at arbejde med. Hvis du bruger blank, så er det vigtigt med mange, tynde lag. Håber det bliver godt – god fornøjelse.

 • Katrine:

  Hej :) virkelig kreativ du er, jeg vil høre dig hvor du har købt den spraymaling? og den virker karrygul nemlig og sådan en leder jeg efter :) Håber at få en mail fra dig. Venligst Kat.

 • unikarina:

  Katrine: Den er ikke karrygul – men solgul. Mine malinger køber jeg hos Jem&Fix eller XL Byg

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
unikarina
Blogprisen 2016
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Glas med strik…
Dekoration af sæbedispenser…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Nemme Strikkerør…
Op på mærkerne…
Facebook…
Du må gerne linke…
Hvis du vil linke til min side, er du meget velkommen til at gøre det. Du må gerne bruge billedet nedenfor, når du linker. Tak...

unikarina
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank